Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
Kakvi lopovi
Radojković:
U Pancevu.Imamo 2 udruzenja i oni naplacuju mesto na Tamisu ali ne garantuju nista-ni camac ni opremu ni motor ni stice,dosta motora nestalo sa chamaca u zadnjih desetak godina i nikom nista.Zanimljivo je da uglavnom nestaju motori i oprema od novajlija tj ljudi koji su tu odskora,a "starosedeocima" retko.Doduse starosedeoci imaju i mesta blize klubu pa je moguce i da je to jedan od razloga,a moguce je i poznanstvo pa se ne dira.Mozda i gresim ali sam stekao takav utisak posle 15g u oba kluba.
Imamo i nekoliko splavova na kojima se cuvaju chamci i tu je uglavnom sigurno ali nema dovoljno mesta.
Radojković:
--- Citat: kacintata 04, 05, 2010, 22:35:29 posle podne ---otislo je sve u pm..................slogirao sam se kad sam video u novinama album sa slicicama one plavusanke -milana stankovica naseg predstavnika na evroviziji.................jadan tesla andric i ducic..........mora da se okrecu u grobu jadna ova deca u kakvom vremenu zive
--- Kraj citata ---
A tek veceras gledam na pinku valjda Lepa Lukic i Divna Karleusa sa onim debelim homoseksualcem da ne kazem pederom ili transvestitom sta li je vec pevaju neku deciju pesmu. :suicide:
Strasno
Radojković:
He he a kad sve dosadi sednes u chamac ...kako kad chamca već 2 puta nema?? :wild:
Darkobp:
Da mi je samo da vidim face komsija koji gledaju Radojkovic-a i ceskaju se po glavi dok on svaki dan potapa svoj camac :taunt: :taunt:
MisterTwister:
Ja moj camac u Pancevu drzim kod kuce u dvoristu. U pitanju je plasticni apatinac. Lepo na prikolicu i kad mi treba ja ga porinem a kad zavrsim sa vodom izvucem ga i vozim kuci. KRUCIJALNO PITANJE JE ZASTO! Pa zato sto prethodni camac koji sam imao, redovno sam nalazio sa pecarosem u njemu kojeg sam morao da cekam pola sata da spakuje opremu i izadje napolje, dok ja stojim sa svojom opremom na suncu na+ 50, i obavezno je izlazio uz onaj prekoran pogled tipa ''bas sad ti treba tvoj camac kad sam se ja raspazario'' Obicno bi za sobom ostavljali i djubre koje im vise ne treba tipa praznih flasha , umrljana sedista od hleba i kojecega itd itd. I jednom sam prelomio, kupio plastikaner i GOTOVA STVAR !!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju