Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA

Kakvi lopovi

<< < (4/5) > >>

Radojković:
Posle kradje sedista sa glisera(kvarnerplastike) i ja sam ga vukao kuci ali posle je dosao i otisao metalni 6m ,pa jos jedan ,pa jos jedan i na kraju ne mogu 7m kabinu da vučem kući a nisam uspeo da nadjem mesto na nekom od splavova  tako da sam završio u nadj...vanju sa lopovima.

Kapetan:

--- Citat: MisterTwister  05, 05, 2010, 22:25:41 posle podne ---Ja moj camac u Pancevu drzim kod kuce u dvoristu. U pitanju je plasticni apatinac. Lepo na prikolicu i kad mi treba ja ga porinem a kad zavrsim sa vodom izvucem ga i vozim kuci. KRUCIJALNO PITANJE JE ZASTO! Pa zato sto prethodni camac koji sam imao, redovno sam nalazio sa pecarosem u njemu kojeg sam morao da cekam pola sata da spakuje opremu i izadje napolje, dok ja stojim sa svojom opremom na suncu na+ 50, i obavezno je izlazio uz onaj prekoran pogled tipa ''bas sad ti treba tvoj camac kad sam se ja raspazario'' Obicno bi za sobom ostavljali i djubre koje im vise ne treba tipa praznih flasha , umrljana sedista od hleba i kojecega itd itd. I jednom sam prelomio, kupio plastikaner i GOTOVA STVAR !!!

--- Kraj citata ---

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ljudi ja se nadam da se salite sa situacijom u pancevu

IKA:
džaba se nadaš , takva je situacija svuda gde nema marina ili organizovanog čuvanja.
Recept je i napraviti brodić kao ja , pa je velik da ga maznu ,al zato opremu paju sve zvoni

Zoran:
           Radojkoviću

Imam par rešenja za tebe.

1  Napravi splav pa češ imati siguran vez.
           2  Sakri gladnog pit-bul-terijera u kabini.

Toliko od mene,neka se i drugi malo potrude.Imaš piće kad se sretnemo. 

STG:
Imam jos bolje resenje: http://www.partizanshooting.rs/?novost=13 :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju