E, ovako treba... > Enterijer
Koja farba za kabinu broda
marke:
Pade mi na pamet ideja da kada se camac dugo ne koristi moze da ima dodatnu zastitu, ako se poveze magn. protektor nekom zicom pa se uroni s pramca preko palube. Naravno zica je povezana na masu camca pa ima dodatnu zastitu s pramcane strane.
Kad se isplovljava samo se izvuce napolje.
Kapetan:
marke gde si nasao te sipke za bojler ?
broker975fx:
--- Citat: Kapetan 02, 05, 2010, 12:23:37 posle podne ---marke gde si nasao te sipke za bojler ?
--- Kraj citata ---
Ja uzeo na buvljaku, komad 250 dindži, moraju malo da se obrade ali jedno 5-6 komada i to bi moglo da bude to :)
marke:
I ja sam uzeo na buvljaku ali zasto 5-6 komada kada je povrsina samo jedne sipke velika koliko i namenski protektori za camce. Mislim da je jedna dovoljna za 7m camac a dve bi trebalo da su sigurno dosta.
broker975fx:
--- Citat: marke 02, 05, 2010, 18:46:23 posle podne ---I ja sam uzeo na buvljaku ali zasto 5-6 komada kada je povrsina samo jedne sipke velika koliko i namenski protektori za camce. Mislim da je jedna dovoljna za 7m camac a dve bi trebalo da su sigurno dosta.
--- Kraj citata ---
Koliko sam razumeo trebalo bi po težini a meni se vrti cifra da je za mene potrebno min. 300-400g. Nemoj da me držiš za reč to sam mislim ovde negde na forumu čuo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju