E, ovako treba... > Enterijer

Koja farba za kabinu broda

(1/8) > >>

veljko:
Zanima me dali neko zna dobru farbu sa kojom bih ofarbao kabinu broda , Naravno da nije poliuretanska farba . Razmisljao sam o farbi za automobile, sinteticka . Dali je to dobra ideja . A inace se radi o beloj boji . Posto je to kabina ona je dosta izlozena suncu , pa mi se desava da obicna farba za metal matira i pozuti. A razmisljao sam da uzmem Zorkinu farbu  za radijatore . Molim za savet .

fisherman:
Ja sam isto koristio Hempel.... hempel prirucnik

Firma: Ocean Color Novi Beograd

Adresa: Tosin Bunar 148

Grad: Novi Beograd

Broj Telefona - Telefon: 011 606 633

broker975fx:
Kaže mi nekoliko ljudi da je zorkina za radijatore jako kvalitetna i da lepo može da posluži za tu namenu, ja se isto razmišljam.

broker975fx:
Jel neko ima neko iskustvo sa ovim farbama, nisam nikad čuo za proizvođača ali imaju kompletan marin program http://www.pomoravlje-nis.co.rs/index.php?header=jahting&folder=siroka_potrosnja&subfolder=jahting&content_page=jahting_intro

LSI:
Bilo je na forumu i pitanja o tome da li se može koristiti Zorkin radijator lak za farbanje nadvodnih delova (kabina, kokpit).
Odgovor je: može.

Potrebno je u senci naneti jedan ili dva sloja laka. Ostaviti da se osuši na vazduhu i biće jevtinije nego da se koristi PU lak, a trajaće možda malo kraće.
I neće da promeni značajno nijansu na suncu - više će požuteti u mraku, ako čamac držite u nekakvom zatvorenom prostoru!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju