E, ovako treba... > Motori i oprema
Brojac obrtaja za vanbrodske motore
Darkobp:
--- Citat: drpop 28, 04, 2010, 11:55:14 pre podne ---http://cgi.ebay.co.uk/New-box-52mm-8000-RPM-Tachometer-Car-Gauge-/150436018650?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2306af79da
evo nesto sa e-bay-a, univerzalni tahometar.
Ja sam ga kupio i ima prebacivac, tj. predvidjen je za 2,4 ili 6 cilindricne motore. Instaliracu ga na Tohatsu 9.8 4T negde u junu, pa javljam rezultate.
A evo i brojaca radnih sati.
http://cgi.ebay.co.uk/IR-12-36v-hourmeter-/290377596146?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item439bda7cf2
lako se montira, na izlaz alternatora, tj. cim brojac dobije napajanje 12V, on vrti sate. Medjutim, u slucaju da alternator sluzi za punjenje akumulatora, a da bi se izbeglo stalno napajanje (obrtanje) brojaca radnih sati onda ga je najbolje povezati na zicu koja dolazi pod napon samo kad je kljuc za elektrostart u polozaju "start" (treba pogledati elektrosemu motora). Za motore bez elektropaljenja a ciji je alternator puni akumulator ne bih znao za resenje, osim da se ugradi neki prekidac, ali onda se stalno treba setiti, tj.paliti i gasiti brojac sati u skladu sa radom motora.
Pozdrav!
Drago
--- Kraj citata ---
Neznam koliko te je izasao al taj obrtomer imas i kod nas po buvljacima za 2000din
To je klasican automobilski obrtomer koji verovatno "krade" inpuls tj prikljucuje se na kondezator na razvodnoku paljenja(kod auta) tj sa platina kod starijim modela a to bas nije nekad najjednostavnije prikljuciti na motor za camac koji imaju elektronsko paljenje i kojekakve kompijutere pa se treba snaci i valjano namuciti za razliku od onog obrtomera sto je Mossi postavio
mossi:
Da, taj radi i radi ispravno.
Nije baš najbrži, ali treba mu sekund-dva da bi prikazao tačne obrtaje.
Imaju oni više modela, ali u Cabelasu ima samo dva.
Obrtomer i Obrtomer sa Moto satima.
Uređaji koji imaju i alarm nisu u ponudi na Cabelasu.
mossi:
Moto sati se ne mogu resetovati.
Tako da se mora pisati stanje promene ulja.
Da 60 sati nije merilo pokazala je moja prošlogodišnja vožnja do Djerdapa.
1000km smo prešli za oko 100sati.
U tih 100mh nismo menjali ulje. (koje smo poneli)
Kad sam došao u matičnu marinu, proverio sam još jednpm ulje: Potrošnja zanemarljiva, ulje još nije ni boju promenilo u potpunosti.
Hoću da kažem da se onih 60 sati odnosi na PUN GAS, plus duplo.
A mi smo imali 95mh izmedju 1500-3000 obrtaja (od mogućih 5500).
Tako da realno nismo ni onih 60 sati potrošili.
:drinks:
Vuk:
Dobra stvarcica, samo kaze da je za jednocilindricne i dvocilindricne motore, steta moj ima 4 cil. :sorry: Da odsecem ona 2 cil? :lol:
Kapetan:
--- Citat: Vuk 28, 04, 2010, 22:47:27 posle podne ---Dobra stvarcica, samo kaze da je za jednocilindricne i dvocilindricne motore, steta moj ima 4 cil. :sorry: Da odsecem ona 2 cil? :lol:
--- Kraj citata ---
kupis dve stvarcice :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju