E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Mozgalica

<< < (2/12) > >>

Kapetan:
kako bre da ide dalje od metala a kako stoji u kolima ? inace stoje recimo 2 cm odvojeni od korita i plasticnim koritima

Darkobp:
Za pocetak ti taj unimer prebaci na opeg za 10A i stavi ga Redno na plus pol na elekt.instalaciji  dok je ugasena instalacija tj bez potrosaca i odmah ces sve znati :good: dali ti neko"krade" struju pa onda trazi dalje krivca

Meni recimo odtkaako sam promenuo cd u kolima i kupio novog pionira i cim vec 5,6dana slucajno nevozim auto on mi sprasi akumumalor,a napajanje ima samo onu zicu za cuvanje memorije :suicide:

Tvoji akum.su veliki i ima ih puno tako da ti imas neki veci problem od mene al obrati paznju i na takve sitnice

Zoran:

Kapetane,prikljuci akumulatore kako ti stoje,iskljuci sve potrosace i u mraku skini
jednu klemu,i sa njom kuckaj po njenom nosacu.ako baca varnicu nesto ti krade struju.
E onda je problem.Moras jednog po jednog potrosaca fizicki da iskljucis i tako redom dok
ne naletis na pravog.Mozda ti je vlaga nesto premostila.

Kapetan:
sutra ponovo na akumulatore  :good:

zorter:
Kap, ne stoji ti mestu poredjenje sa kolima, a i u kolima da bi duze trajao akumulator stoji na sintetickoj gumi a ne golom metalu.
A odgovoricu ti pitanjem: Imas li bilo gde na autu Zn (cink) anodu?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju