E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Molim za savet

<< < (2/3) > >>

Kapetan:

--- Citat: Misha D  25, 04, 2010, 08:44:13 pre podne ---Pogledaj ovde: http://www.rochemarine.co.uk/#653X902

--- Kraj citata ---

upravo to misho   :good:

evo i slike

sceka:
Hvala savetima, to sto mi savetujete jeste da i meni najbolje izgleda ali ima i veliku manu a to je da bi ti nosaci stajali kao siljci na platformi koja je ionako mala i uska i sigurno bi smetali. Ujedno i cena je jaca (preko 300 EUR). Ako bi nasao ili smislio mogucnost da ti nosaci budu lako demontazni i da nadjem ko bi mi to ovde napravio mozda bi vredelo razmisliti!

Jos prosle godine sam gledao da kupim produzetak platforme ali kad sam video cenu  :heat: !!! Kostalo bi me oko 3.000 EUR.  :diablo:

Ono sto se meni do sada svidelo je  www.snapdavit.co.uk mada su cene uzasavajuce ali sam nasao kod SVB za nekih 130 EUR.

SALE NB:

--- Citat: sceka  26, 04, 2010, 19:03:14 posle podne ---Hvala savetima, to sto mi savetujete jeste da i meni najbolje izgleda ali ima i veliku manu a to je da bi ti nosaci stajali kao siljci na platformi koja je ionako mala i uska i sigurno bi smetali. Ujedno i cena je jaca (preko 300 EUR). Ako bi nasao ili smislio mogucnost da ti nosaci budu lako demontazni i da nadjem ko bi mi to ovde napravio mozda bi vredelo razmisliti!

Jos prosle godine sam gledao da kupim produzetak platforme ali kad sam video cenu  :heat: !!! Kostalo bi me oko 3.000 EUR.  :diablo:

Ono sto se meni do sada svidelo je  www.snapdavit.co.uk mada su cene uzasavajuce ali sam nasao kod SVB za nekih 130 EUR.

--- Kraj citata ---

Sceko, pitaj stvladu, napraviće ti on i demontažne. I sigurno će biti jeftinije , a istog ili boljeg kvliteta!

zorter:
Sceko, evo kako je to moj "kum" stvlada uradio na Dulovoj "Petri". Jedino sto ti ne moras da camac privlacis skroz prema camcu vec ga ostavis odvojenog od camaca, samo da je izdignut iz vode.

zorter:
Mislio sam na ovako nesto. Ne zameri na losoj slici ali nisam nisam imao vremena da bas doterujem detalje. Mislim da si shvatio sta sam hteo reci. :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju