E, ovako treba... > NAUTIÄŒKA DISKUSIJA

Molim za savet

<< < (3/3)

sceka:
Hvala vam,

Vec sam kontaktirao stvladu pa cemo se cuti i dogovoriti.

Zanima me jos jedna stvar a to je da li si Dule stavio neku podlogu na mestu dodira camca i nosaca? Ustvari strah me je da nosac ne osteti gumenjak tamo gde naleze.

Jos nesto, nabavio sam elektromotor Torqeedo Base 801S. I nadam se da cu ga uskoro testirati kako radi. Ako ste zainteresovani mogu da napravim o tome neki post. Najvise me zanima da li ce imati dovoljno snage da pomeri veliki camac i dovuce ga do obale (u slucaju nuzde). Na YouTube sam gledao kako pristojno gura 1,5 tonu tezak camac a moj je 2,5 tone!

ladjaVlajko:

--- Citat: sceka  26, 04, 2010, 22:52:36 posle podne ---Jos nesto, nabavio sam elektromotor Torqeedo Base 801S. I nadam se da cu ga uskoro testirati kako radi. Ako ste zainteresovani mogu da napravim o tome neki post. Najvise me zanima da li ce imati dovoljno snage da pomeri veliki camac i dovuce ga do obale (u slucaju nuzde). Na YouTube sam gledao kako pristojno gura 1,5 tonu tezak camac a moj je 2,5 tone!
--- Kraj citata ---

Da, molim. Ja sam zainteresovan.

Kapetan:
sceko obavezno zovi na test da propratimo kamerama

sceka:
Ove godine sam malo ponovio camac. Radove na izradi kako platforme tako i nosaca za pomocni gumeni camac je uradio g. Voja Pajnik, i to izuzetno precizno i pedantno na cemu mu se jos jednom zahvaljujem.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju