E, ovako treba... > Restauracije
Arsina Restauracija
mossi:
I ja sam danas uradio nešto na mom čamcu, podigao sam motor za 1cm i mislim da će to biti TO.
Sutra skidam staru tendu i uzimam mere za novi tvrdi krov.
Moraću skinuti prošlogodišnji antialgin koji nije ni za qrac.. (HEMPEL ali loš) i odraditi ga ponovo! :diablo: :diablo: :diablo: :aikido:
Pa za koji dan konačno na vodu! :dance:
:drinks:
P.S. Arso, bojim se da će taj tvoj taban biti kratkog veka.
Ustvari odmah ćete to znati, ako uspete da zavarite peskare, onda će biti OK još koju godinu, ako se ne može variti, sve će vam biti jasno! :nono:
Ja te peskare ne bih ni stavljao, jer baš tamo gde budete varili tamo će prvo da procuri!
A kako vidim taban nije nigde mehanički oštećen.. tako da ti one ni ne trebaju!
:drinks:
IKA:
mossi nemoj mi reći da jedan santimetar može da popravi stvari :lol: :good:
mossi:
Vraže, vraže. Nije to TAj santimetar! :download: :download:
Može i te kako, čak imam i mali problem kako da istrimuujem na pola rupe, pošto je ugao izmedju dve rupe 12mm, a ja bih trebao da podignem motor na pola rupe, pa se razmišljam da potkajlujem dole čeljust za 6mm i to bi bilo idealno. Ali to ću ostaviti za fazu II :good:
Moram da vratim onih 8km/h kojih sam izgubio sa platnenom tendom. Ako vratim 5-6km/h biću :dance1: :yahoo: :dance1:
A onda vodim na :drinks:
IKA:
sad mi je lakše.
Nego ozbiljno, da li postoji "idealan "ugao osovine elise u odnosu na vodenu površinu? meni čizma stoji u odnosu na površinu vode od nekih recimo90stepeni , nisam eksperimentisao al ako misliš da bi dobio nešto probao bih da promenim ugao trimovanjem
mossi:
Čizma i treba da bude pod 90 stepeni, ali u režimu vožnje tj brzini u kojoj najčeće voziš, pa po njoj i podesi trim ili svaki put u zavisnosti od situacije pomeraj polugicu. Ja sam podigao motor za 1cm jer sam hteo da postavim kavitacionu ploču u ravan sa tabanom, a ugao mi sad malo zeza, ali ga neču menjati (za sada) zbog specifičnosti korita.
Inače, o trimu pričamo na gliserskim koritima, kod manjih brzina baš kao kod tebe 90 stepeni i ćao. To je to.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju