E, ovako treba... > Metalni čamci
Building Rover
poljo:
Mrzi me da postavljam paralelno slike "iskriljevnih " brodova pravljenih na ovaj nacin i onih "ravnih" sto plivaju Savom i Dunavom pravljenih rukom "vjestog neimara " sa nasih prostora. Brod od 10m , ima 6 m ozbiljnog vara a ostalo se moze zezajuci krajnje amatersi izvariti. Za 6 m cu da dovedem doktora profesora varenja sa Sorbone da zavari kako treba i opet cu da ustedim "ruke " majstoske . .... Im se ja u ruke skupocjene. Ko da su hirurzi a ne varioci. Pogedaj te koliko covjek, Kacintata, napravi ladja , camaca, brodova a nigdje nije rekao da je brodograditelj nego varioc. Posten covjek i zna cijenu rada svoga da odredi prema poslu a ne prema namjeni proizvoda. Nek bude krivo kao i pola lada ovdasnjih ja cu biti prezadovoljan.
Neverin:
Ima li sta novo? Da nije neko uspostavio kontakt sa konstruktorom? Ja sam davno skinuo sa tog sajta crteze za model Yago 31. Ako je interesantno da trazim po diskovima.
poljo:
Posto je rijec o "mojoj bebici" da odgovorim . Ja sam uspostavio kontakt sa konstruktorom ali posto nema mogucnost naplate sa kartice nista za sada od kupovine projekta . Zahvaljujuci Zoranu sa sajta stupio sam u kontakt i srbinom koji je napravio vec taakvu jednu poodavno. Cekamo da nam bude vrijeme na "nulu" pa da mozemo da se ispricamo(prevedi da ga udavim pitanjima) . Sve sto saznam , naravno da ce da ide u ovu rubriku .Ako neko zna nesto vise o ovom projektu ...nek se ne suzdrzava ,samo pisite.
Kapetan:
@neverin salji na kapetan@mojaladja.com pa cu ja postaviti
Neverin:
Cim nadjem te planove javljam se.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju