E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Farbanje metalnog camca-iskustva i saveti
broker975fx:
Ima svakakvih primera ludosti, recimo da se dvokomponentna meša sa ne adekvatnim razređivačem, ono zafali malo pa daj šta daš i slične varijante, tada i najkvalitetnija farba će praviti problem. Možda samo to mesto nije bilo dobro pripremljeno, bilo masno ili slično pa se tu pokazalo. Po meni ako je to izolovan slučaj ja bih samo te delove sanirao. To što bugi kaže završna boja ide iznad vodene linije ispod je mnogo bolja zaštita eposi katran ili nešto slično na toj bazi.
shomysss:
Jedan cale u mojoj marini je lepo ocistio dno,otisao u farbaru i kupio onu zastitu sto koriste autolimari za pod automobila,uzeo cetku i lepo namazao :)....Kada sam ga pitao odakle mu ideja za to on mi kaze da ima brodic od sredine devedesetih i na svake 3 godine radi isti postupak i nikada do sada nije imao problema sa korozijom niti je sta menjao od lima na podu....Da li je to realno moguce? 4587
deda:
Po logici stvari...zasto da ne !! Ako ta zastita izdrzava na automobilu sve vremenske promene , moguce je !!
Darkobp:
To je terobit,i to je naj obicniji fini ter,katran ilt bitumen spakovan u skupo pakovanje od 1 kg
shomysss:
Znaci po logici stvari moguce je da to funkcionise i da je on mogao da kupi obican katran da premaze?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju