E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Farbanje metalnog camca-iskustva i saveti

<< < (4/57) > >>

splavarsale:

--- Citat: shomi  03, 06, 2009, 22:41:17 posle podne ---
--- Citat: splavarsale  03, 06, 2009, 17:46:23 posle podne ---...i sto vise citam sve se vise zbunjujem.Naime camac je metalni,prvi put lose ofarban,da ne kazem levom nogom.A nisu mi jasni strucni izrazi i to; vos prajmer,epoksi prajmer,epoksi katran,sve super al' ja ne znam sta prvo i cemu sta sluzi...

--- Kraj citata ---

Odes prvo i procitas ovo:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=775.0

CaptJerry je lepo sve objasnio, a ja, posto sam bio u istom problemu kao i ti
(prajmer, katran, smola, epoxy this, epoxy that, PU lak, blablabla  :heat: )
lepo sam smorio coveka dok mi nije objasnio korak po korak, sta i kako...

Posle zovnes Zokija na pice da ti pomogne oko fizike  :drinks:

--- Kraj citata ---

Sve sam lepo procitao,ali nazivi mi nisu jasni,a sto se tice Zokija poziv je otvoren i na nekoliko dana,kod mene na splavu ima mesta,a hvala bogu ica i pica uvek.
P.S. poziv vazi za sve forumase,ako im Sava nije previse uska za okretanje ;D

captjerry:
prolazim ja cesto tuda,u ovo doba i nesto redje ali zimi i ujesen zbog odrzavanja splavova skoro svaki dan...ali ne volim da banem ljudima...da dodjes ti prvo do nas na marinu, pa cemo posle lako

Kapetan:

--- Citat: splavarsale  03, 06, 2009, 23:13:08 posle podne ---P.S. poziv vazi za sve forumase,ako im Sava nije previse uska za okretanje ;D

--- Kraj citata ---

svasta pa zasta mi sluzi rikverc  :police:

splavarsale:

--- Citat: Kapetan  03, 06, 2009, 23:38:29 posle podne ---
--- Citat: splavarsale  03, 06, 2009, 23:13:08 posle podne ---P.S. poziv vazi za sve forumase,ako im Sava nije previse uska za okretanje ;D

--- Kraj citata ---

svasta pa zasta mi sluzi rikverc  :police:

--- Kraj citata ---

Izvini,ja zaboravio da si ti Kapetan  :sorry:

splavarsale:

--- Citat: captjerry  03, 06, 2009, 23:24:04 posle podne ---prolazim ja cesto tuda,u ovo doba i nesto redje ali zimi i ujesen zbog odrzavanja splavova skoro svaki dan...ali ne volim da banem ljudima...da dodjes ti prvo do nas na marinu, pa cemo posle lako

--- Kraj citata ---
Poziv prihvacen,ocekujem uzvratnu posetu,sad je splav obelezen zastavom sajta(radi lakseg raspoznavanja)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju