E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Farbanje metalnog camca-iskustva i saveti

<< < (3/57) > >>

ПЕЦОВ:
odlicno i pedantno uradjeno,mada mozda je trebalo osnovnu malo vislje uraditi jer je lim najosetljiviji u delu oko vodene linije

splavarsale:
Mene ceka jedno veliko sredjivanje camca,i sto vise citam sve se vise zbunjujem.Naime camac je metalni,prvi put lose ofarban,da ne kazem levom nogom.A nisu mi jasni strucni izrazi i to; vos prajmer,epoksi prajmer,epoksi katran,sve super al' ja ne znam sta prvo i cemu sta sluzi,video sam Zoranov camac i voleo bih da i moj bude tako sredjen.Pomagajte!!!!!!!

Kapetan:

--- Citat: splavarsale  03, 06, 2009, 17:46:23 posle podne ---Mene ceka jedno veliko sredjivanje camca,i sto vise citam sve se vise zbunjujem.Naime camac je metalni,prvi put lose ofarban,da ne kazem levom nogom.A nisu mi jasni strucni izrazi i to; vos prajmer,epoksi prajmer,epoksi katran,sve super al' ja ne znam sta prvo i cemu sta sluzi,video sam Zoranov camac i voleo bih da i moj bude tako sredjen.Pomagajte!!!!!!!

--- Kraj citata ---

onda zoves zokija na pice i ice :) i natenane :)

shomi:

--- Citat: splavarsale  03, 06, 2009, 17:46:23 posle podne ---...i sto vise citam sve se vise zbunjujem.Naime camac je metalni,prvi put lose ofarban,da ne kazem levom nogom.A nisu mi jasni strucni izrazi i to; vos prajmer,epoksi prajmer,epoksi katran,sve super al' ja ne znam sta prvo i cemu sta sluzi...

--- Kraj citata ---

Odes prvo i procitas ovo:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=775.0

CaptJerry je lepo sve objasnio, a ja, posto sam bio u istom problemu kao i ti
(prajmer, katran, smola, epoxy this, epoxy that, PU lak, blablabla  :heat: )
lepo sam smorio coveka dok mi nije objasnio korak po korak, sta i kako...

Posle zovnes Zokija na pice da ti pomogne oko fizike  :drinks:

captjerry:

--- Citat: shomi  03, 06, 2009, 22:41:17 posle podne ---
Odes prvo i procitas ovo:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=775.0

CaptJerry je lepo sve objasnio, a ja, posto sam bio u istom problemu kao i ti
(prajmer, katran, smola, epoxy this, epoxy that, PU lak, blablabla  :heat: )
lepo sam smorio coveka dok mi nije objasnio korak po korak, sta i kako...

Posle zovnes Zokija na pice da ti pomogne oko fizike  :drinks:

--- Kraj citata ---

ako bude trebalo jos da se pojasni slobodno zovite...moze i sa Zokijem na pice :)

zezam se. sad sam van Bg-a, sredjujemo neki brod (uskoro slike) pa sam redje na netu ali tu smo...slobodno zovite i na mob...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju