E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Farbanje metalnog camca-iskustva i saveti

<< < (21/57) > >>

shomysss:
Koja uljana?  6589 ......Zorka?Helios?Duga?Zvezda?  j1

Whitesnake:
shomysss,ja bi ti preporucio da se ne vezbas...nego uradi kako treba..izadje te tri puta skuplje ali i tri puta duze traje 6589 i onda se vracamo na ono babsko "ko ne plati na cupriji... tamburanje ...uljana samo u varijanti kabina tj.nadogradnja.Korito i sve u vezi njega uradi po propisu da se ne bi kajao.Ja sam sam pravio moj brodic i nije mi frka da danas sutra isecem 4587 i zamenim  celo dno ako treba ,a ipak sam ga zastitio najkvalitetnije sto sam mogao jer  tako na kraju ispada najjeftinije  grandpa...

dalibor:

--- Citat: shomysss  17, 04, 2013, 18:37:11 posle podne ---Koja uljana?  6589 ......Zorka?Helios?Duga?Zvezda?  j1

--- Kraj citata ---

Bilo koja, kao što sam napisao.
Ne bitno da li je domaća ili strana. Samo da se ne razredjuje uljanim razredjivačom.

broker975fx:

--- Citat: dalibor  18, 04, 2013, 21:48:28 posle podne ---
--- Citat: shomysss  17, 04, 2013, 18:37:11 posle podne ---Koja uljana?  6589 ......Zorka?Helios?Duga?Zvezda?  j1

--- Kraj citata ---

Bilo koja, kao što sam napisao.
Ne bitno da li je domaća ili strana. Samo da se ne razredjuje uljanim razredjivačom.

--- Kraj citata ---

Jel a čime da se razređuje uljna farba ako ne uljanim razređivačem?

dalibor:
Bre. Kada kažem da se ne razredjuje uljanim razredjivačem mislim na prvi premaz pre epoxia.Jer će epoxi da rastvori svaku uljanu farbu koja se razredjuje uljanim razredjivačem strane ili domaće proizvodnje.
Nadam se da smo se razumeli.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju