E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

antialgin--iskustva i mišljenja članova foruma

<< < (4/18) > >>

Kapetan:
i ja sam mazao vlajkom , odlicno je  :good:

lazo a jel moze od svaba da se naruci ? da ne cekamo nase gologuzane ?

LSI:

--- Citat: Kapetan  21, 05, 2011, 13:31:52 posle podne ---i ja sam mazao vlajkom , odlicno je  :good:

lazo a jel moze od svaba da se naruci ? da ne cekamo nase gologuzane ?

--- Kraj citata ---

Ne ide to ni kod njih tako brzo. Na više mesta rade se ispitivanja ali mislim da svi pokušavaju da provere osobine pre nego što na tržište izadju sa bilo kakvim obavezujućim garancijama (u smislu da na etiketi napišu koliko proizvoda po m2 i koliko traje zaštita). Medjutim, znam da je češka firma West Color otišla najdalje (kupili su nekoliko tona našeg proizvoda i sa tim napravili antikorozioni premaz za mostovske konstrukcije) - očekujem da se taj proizvod uskoro pojavi ali još ne znam pod kojim imenom. To je neka probna proizvodnja i biće verovatno kontrolisana primena, baš zbog onog što sam napisao u prethodnoj rečenici u zagradi.
Kao što sam vam ranije napisao, radi se o potpuno novoj vrsti premaza i ja sam našima ponudio nešto što zaista niko nema na tržištu. Voleo bih da su naši imali sluha i da su iskoristili prošlu godinu. Medjutim, i pored dogovora od pre skoro dva meseca, upravo juče sam saznao da još nije uradjena ni prva probna šarža u laboratoriji.
Čekaćemo još na lepe vesti - čim čujem nešto što za nas može da bude intresantno javiću vam (bez obzira na to ko se prvi pojavi na tržištu).

Kapetan:
lazo vidi sa cesima ako vec testiraju da posalju za srbiju 50 kila da testiramo .... nije nikakav problem da nas par premaze camce sa tim bojama i da im svaka 2-3 meseca saljemo neki izvestaj slike i slicno...

LSI:

--- Citat: Kapetan  22, 05, 2011, 16:16:53 posle podne ---lazo vidi sa cesima ako vec testiraju da posalju za srbiju 50 kila da testiramo .... nije nikakav problem da nas par premaze camce sa tim bojama i da im svaka 2-3 meseca saljemo neki izvestaj slike i slicno...

--- Kraj citata ---

Žao mi je ali ne mogu da pomognem u ovom trenutku.

Moja ideja je bila da uzmem kilo-dva njiovog premaza i da ga dam ovim našim stručnjacima da vide da je neko nešto već uradio ali  kada sam se raspitivao o tome, kolega koji radi Češku, slučajno se "izlanuo" za ime firme, a ni za živu glavu nije hteo da mi otkrije detalje - meni je to bilo čudno ali on izgleda kao da u tom projektu vidi neku svoju ulogu i neko svoje mesto, pa ljubomorno čuva detalje za sebe.
Nemam lični i direktni kontakt sa tom firmom ali nastojaću da dodjem do podataka.
Ako bude napretka - izvestiću o tome.

poljo:
Lazare ...izvjesti nas !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju