Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Ponasanje na forumu.

<< < (4/18) > >>

Kapetan:
vicevi spojeni u jednu temu pa nema razlaganja  :good:

rade:
Psovanje ne a nisam bas ni za viceve al ajde.Of topic da jer to daje car nekim temama a oglasi van nautike ako su za nase clanove zasto da ne,pa valjda cemo ponuditi nesto svojim ljudima ako valja stim da to nebude u stilu limunda.

Outboard Master:

--- Citat: marke  08, 12, 2010, 11:56:06 pre podne ---Ajde ljudi da se drzimo teme jer me vec mrzi da otvorim temu o jednoj stvari a ono deseta.
Takodje se zatrpavamo vestima na forumu to gubi smisao pa na sajtu ima rubrika vesti a ne da ih ima toliko u forumu. Takodje je super oglasavanje stvari koje su vezane za nautiku ali je bezveze prodaja stvari koje nemaju veze sa nautikom na sajtu pa nije ovo Limundo.

--- Kraj citata ---

marke , reci neku stvar so se prodaje na oglasima da nema veze sa nautikom? pa cak i saletov fiat je nauticki deo, ima kuku i moze se vuci camac!

Nemora se sve vrteti o nautici ovo je forum sto znaci skup ili okupljanje u ovom slucaju nauticara i onih sto bih voleli to da budu.

marke:
Dobro de nisam hteo da budem iskljuciv ali dajte malo vise tema na forumu o nautici a manje ostalih, da se ne rasplinjujemo previse.
Naravno uvek mozemo menjati taste, kola i ostalo ali da to ne budu udarne teme na sajtu.

Izvinjavam se ako sam bio preostar, malo kritike ne skodi zar ne.

samardza:
Treba imati i drugih tema naravno o nautici sto vise. U pocetku je tako bilo neverujem da su te teme presusile.O nautici ima mnogo jos tema i trebalo bi da se fokusiramo na njih.Tema o ribolovu ima mnogo pokrenucu neke teme.Ili da se dogovorimo ko ce pisati o kojoj tehnici.Svako ima svoje neko znanje pa da doprenesemo i manje iskusnima.Ja licno vise volim da prenesem neki savet usmeno posto kucanje mi je smorno.Sto se tice ruznih reci na forumu to je licna stvar i odraz kulture. :drinks: :friends:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju