E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Plinska instalacija - bezbedna

<< < (9/10) > >>

Zoran Marinković:
 :sajkaca: :sajkaca: :sajkaca:

CCCC....QQQQ...Sva sreća pa je čovek pit'o samo za šporet....

Da je kojim slučajem trebalo nešto oko recimo štelovanja karburatora ili elektronike....mislim da bi se izrodile i doktorske disertacije... :taunt: :taunt:

Nego, da mi vidimo na koju stranu treba okretati crknuto prase ili nešto čupavo....pa makar i negde na obali uz  :drinks: :drinks:

ПЕЦОВ:
stanko resava svaki nesporazum   :tenk:

broker975fx:
Trenutno plinska boca stoji u motornom prostoru na nosaču što kapiram da nikako nije po standardu, razmišljam da je pomerim u wc kako bi mi bila dostupna. Pre svega tu je i najbolja ventilacija a pošto se klonja koristi i kao tuš na podu se nalazi odliv pa kapiram da ako je plin teži od vazduha bi tu i završio. E sada taj odliv od tuša ulazi u cevčinu fi100 (gde završavaju svi odlivi) i ide ispod vodene linije. Šta se dešava sa plinom kad dođe do vode i da li ga voda koja se pusti iz klonje potisne van broda?

Kapetan:
plin se rastapa/rastvara ili kako se vec kaze u vodi ali ne nesto brzo  .. ako dodje do havarije taj odliv ne pomaze ...

ustvari taj odliv uopste ne pomaze sto se plina tice...

HOGAR:
A bre Kep,bas si naivan,pa 'el vidis da Broker na mala vrata uvodi lov ribe na Ruski nacin  c.c.c.c.c.c ha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju