E, ovako treba... > Tehnike i saveti...

SIDRENJE SAVETI

<< < (20/27) > >>

broker975fx:
Ne traba ti nista vise ako hoces tako, samo bi trebalo da vodis racuna da ti sidro pasuje tom nosacu, da ne bude da ne moze da stane unutra. Realno moze i bez svega toga, posto je sidro lagano, kad se sidris zveknes ga sa pramca, ispustis koliko ti treba i konop stavis na tockic. Kad ga dizes lagano izvlacis preko tockica i i onda okacis za ogradu, osiguras da ne ispadne, sredis kanap i to je to.

DuleN:
Ne vidi se dobro na slici camac koji si postavio, ali bar iz onoga sto vidim, tesko ce sve to ovako izgledati kod tebe...
Nemas box u koji smestiti kanape, nemas mogucnost za vitlo, imas jako malo prostora napred... Ako je ideja bila da ne izlazis kroz sredinu camac na pramac, u bilo kojoj varijanti bez el. vinca to ce biti nemoguce... Iz tog razloga ne vidim da ce ti ista pomoci i ovaj nosac ...
Mozda je naj bolja varijanta napraviti neku vrstu nosaca sidra na ogradi ( i smotanog lanca i uzeta) a onda to rucno spustati i vaditi i ne bacati pare za nesto sto bi bilo samo pola nuznog da bi bilo komplet...
Sto se tice sidra, to je odlicno sidro za pesak i zemnjanu podlogu, ali zato nedaj boze da ti upadne u granje...

MiletaStamat:
Ne znam šta bi ti savetovao jedino da napraviš napred na pramcu onaj produžetak, Špirun, pa da na njemu stoji sidro i konopac nekako pričvrćeni. Meni to na pasari ponekad služi da stavim konopac i sidro da bi ga brže spustio tamo gde želim da se usidrim, mada ja napred imam komoru za sidro konopce i neke sitnice, ali taj špirun bi ti možda rešio stvar da ne zauzimaš palubu.

Alexa:
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/massive-ankerwinde-bis-20-kg-bootswinde-230802743/

Ovo je slicno oznome sto je Zoran svojevremeno pravio. Mislim da se za te pare ne isplati praviti samo ako ima ko iz Austrije da poruci i preuzme.

MiletaStamat:
Imam šaljem ti na Fb,

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju