Nautika opšta... > Galerija - Gallery

SVAŠTARA

<< < (12/96) > >>

IKA:
tako je Arso , i kod nas je sistem što ružnija i krivlja štica to bezbednija, ako je lepa prava neće da osvane .
Mnogo bagri mi imamo u ovoj jadnoj zemlji, zamisli čak su mi maznuli solarnu lampu koja košta 300din , kod kineza.Napisao sam poruku na papiru "nemoj biti lopov za 300din dođi i traži daću ti."

Arsa:

--- Citat: odisej  15, 04, 2010, 13:42:11 posle podne ---
... zamisli čak su mi maznuli solarnu lampu koja košta 300din , kod kineza.Napisao sam poruku na papiru "nemoj biti lopov za 300din dođi i traži daću ti."

--- Kraj citata ---

Imam jednu takvu u bašti. Moraću da je krijem kada dođeš kod mene da ne misliš da je tvoja... :lol:

mossi:
Vrlo čudan brodić!  :good:

:drinks:

Arsa:
Druzeći se sa rekom imamo priliku da upoznamo mnoge divne ljude.

Jednog od njih imam čast da poznajem To je gospodin Velja, legenda među ribarima. Sa svoje 74 godine, prezubio je tri infarkta na vodi a i dalje se bavi profesionalnim ribolovom. I pored navedenog, fizički i mentalno je jači od velikog broja ribara koji rade od Zemuna do Batajnice.

Evo starog rečnog vuka u svom plovilu.  :drinks:

Arsa:
Juče napravih bovu za moj čamac koji će ipak biti na vezu u klubu "Radecki" u Zemunu. Lanac je kupljen. Danas bi trebao da napravim i sidro pa da bovu postavim na vodu.

Jedva čekam. :smile:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju