Nautika opšta... > Galerija - Gallery

SVAŠTARA

<< < (11/96) > >>

mossi:
Motka tj šticna.  :good:

:drinks:

mossi:
Ja ću verovatno napraviti dve bagremove šticne od po 3m, pošto ima nekoliko lepih, a plitkih mesta za pecanje (iz plitkog ka dubini i kamenu, plus preliv) a uglavnom mi bočno sidro tu ne pomaže kad je jači vetar. A da se zatežem sa dva bočna mi je smaranje! Šticna rešava sve probleme na vodama do 2-3m!

Šticna je MAMA!  :dance1: :dance: :yahoo:

Arsa:
E sada vam ne mogu poslati slike kako su svi ti čamci izgledali kada smo jedan prijatelj i ja postavili desetak motki da dele čamce. Bilo je kao apoteka. Dva dana kasnije nismo mogli da nađemo ni drvce. Nekome su izgleda baš takve oblice trebale. Možda lepo gore ili...

Tako da ovde nemam šta da gledam. Ima razloga zašto će čamac biti tu još izvesno vreme, pa tu situaciju prihvatam takvom kakva je. Iskreno šta da radim i kada uhvatim nekoga da krade te motke? Ja znam jedan način on je bolan za takve ljude.  :skull:

Međutim imao sam prilike  da vidim koliko su ljudi osvetoljubivi. Smeškaju se, izigravaju ljige, a onda neke noći par udaraca sekirom po vašem ljubimcu i doviđenja. :lol:

mossi:
Noć mora da bude vetrovita i bez mesečine!  :diablo:

:lol: :lol: :lol:

Arsa:
Da ne bude zabune. Pored mog čamca ovde ima bar još dvadesetak čamaca čiji su vlasnici ozbiljni, porodični ljudi iz Zemuna i okoline. Stalno obilaze čamce i pomažu jedan drugome koliko mogu. Ipak svi imaju iste probleme. Nestaje im sve što ostave na i u čamcu.

Bar 5-6 čamaca sada sedi podavljeno pošto nisu bili dobro usidreni i i čekaju da ih gazde povade kad padne voda.

Nekoliko lepših čamaca se tako nekako otkačilo samo od sebe i nikada nisu nađeni.

Zato se ne trudim da ovaj moj bude mnogo lep pošto može nekom da zapadne za oko. :smile:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju