E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Tende
Vlada 69:
Komso,bojim se da ces i sa tvojom tendom doci blizu cifre gotove-prave tende. Vidis i sam da je "ova zanimacija" skup sport a najskuplje je ako u nautici zelis nesto "za privremeno..."Prava tenda je i da se sklonis i od sunca i od kise u krajnjem slucaju,montaza i demontaza brza i laka.Proveri cene i trud za varijantu uradi sam i onu gotovu.Bas me zanima.Naravno iscimaces se za materijal onoliko.Ja sam hteo tu varijantu prosle godine ali sam upravo zbog svega toga i odustao.
SALE NB:
Izgleda da se samo mi sa "zone 022" bakćemo sa tendama! :)
Zorane, moram reći da se slažem sa Vladom. Moj čamac je je 3,7m preko svega, a ovi nude jedino tende od 1.8m dužine.
Malo sam premerio - i to izgleda baš nakaradno! Zato ću ja sebi praviti tendu dužine 1.3-1.5 m. po meri.
Ali, apsolutno se ne zanosim da ću nešto uštedeti, a kvalitet i završna obrada mogu biti samo lošiji.
Ipak, sačekaću ovaj sajam nautike, možda neko ponudi tende u raznim dimenzijama, pa ću onda ipak kupiti.
Vlado , nikako da se vidimo, zvao sam te jednom(nisi se javljao,a ja nisam hteo da smetam) pre dva vikenda, da se nađemo kod Marka, ali sad nikako da opet ulovim priliku...
broker975fx:
Jel Gross inox ima u Beogradu neku radnju ili samo u NS, gde mogu da pogledam te tende? Da li ima više boja?
SALE NB:
--- Citat: broker975fx 21, 02, 2009, 18:52:40 posle podne ---Jel Gross inox ima u Beogradu neku radnju ili samo u NS, gde mogu da pogledam te tende? Da li ima više boja?
--- Kraj citata ---
Samo NS i ovaj e-shop http://www.grosinox.co.yu/products.html.
Kad naručuješ online, imaš 5% popusta. Nije mnogo, ali...
Ja nešto vrebam priliku da skoknem do NS-a, pa da zavirim. Ali ako ne pre, onda na sajmu.
Vlada 69:
Ljudi ,ja sam gotovo siguran da postoji mogucnost narudzbine tendi u raznim dimenzjma.Gros inox ako nema nesto na lageru onda trebuju i kazu u roku od 10-tak dana im stigne.Ja sam kod njih kaupovao razne stvari od okov,bitvi,cekrka za prikolice ...Vrlo su poslovni.Nemaju prodavnicu u bgd ali city expresom stize sve u roku 24 h i to za 250,00 ! za te pare ne vredi ici u NS.
Zoki ok ti je razmisljanje ali ta tenda ce biti porilicno teska ako konstrukcija bude od metala.
Sale druze,nisam video poziv,cimni me npr sutra posle podne da odemo kod Marka na kafu i casicu price.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju