E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Tende

<< < (3/7) > >>

Vlada 69:
Evo kako izgleda...

SALE NB:
Postoji firma Aqua-tex u NS, oni su specijalisti za te stvari,i cene su im OK.
Dogovoriš se sa njima, oni dođu, uzmu mere, naprave, namontiraju i......naplate :)

http://www.mojaladja.com/index.php?option=com_weblinks&view=category&id=3&Itemid=12

SALE NB:
Evo kako izgleda tenda iz "samogradnje". Ovde sam je probno montirao, još treba navući platno i doraditi par sitnica.

Plastične spojnice i zglobovi su iz Gros - inoxa- kvalitet tako-tako, morao sam da ih dorađujem, pošto ne pasuju baš idealno.  :wild:
Proba po savetu iz Gros- Inoxa ("mora da se nabije"), je završila sa odlomljenim nosačem  :sorry: - srećom postoji epoxy, služiće barem dok ne kupim novi nosač.
Alu cevi iz Jeep-komerca promer 22mm, zid debljine 2mm, savijanje obavio komšija, nije idealno, ali ok.
Ide još 2m nautičkog platna iz YU - Sorbona.

Spojnice:                          2500 din
Cevi:                               1500 din
Savijanje:                          500 din
Platno:                            1500 din
Šrafovi, matice i slično:        500 din
Sokić za Marinu:                 100 din
Pivo za mene:                    800 din

Za tendu po meri, mislim da to nije previše.  :preved:

SALE NB:
Zorane, vertikale su 1 metar, a ukupna visina od dna je 1,25metara. Ali moj čamac je drugačiji i koristim ga drugačije.
U svakom slučaju, tebi će trebati više cevi, više platna, a onda nisam siguran koliko je samogradnja finansijski isplativa.
Jedno je sigurno, u tim dimenzijama je ne možeš naći gotovu. Širina i dužina nisu problem, ali najviša tenda koju sam našao da prodaju je 140 cm.

Kapetan:
SALE SVAKA CAST !!!

izgleda kao fabricka ... ma izgleda bolje bre...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju