E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Tende
Vlada 69:
Evo kako izgleda...
SALE NB:
Postoji firma Aqua-tex u NS, oni su specijalisti za te stvari,i cene su im OK.
Dogovoriš se sa njima, oni dođu, uzmu mere, naprave, namontiraju i......naplate :)
http://www.mojaladja.com/index.php?option=com_weblinks&view=category&id=3&Itemid=12
SALE NB:
Evo kako izgleda tenda iz "samogradnje". Ovde sam je probno montirao, još treba navući platno i doraditi par sitnica.
Plastične spojnice i zglobovi su iz Gros - inoxa- kvalitet tako-tako, morao sam da ih dorađujem, pošto ne pasuju baš idealno. :wild:
Proba po savetu iz Gros- Inoxa ("mora da se nabije"), je završila sa odlomljenim nosačem :sorry: - srećom postoji epoxy, služiće barem dok ne kupim novi nosač.
Alu cevi iz Jeep-komerca promer 22mm, zid debljine 2mm, savijanje obavio komšija, nije idealno, ali ok.
Ide još 2m nautičkog platna iz YU - Sorbona.
Spojnice: 2500 din
Cevi: 1500 din
Savijanje: 500 din
Platno: 1500 din
Šrafovi, matice i slično: 500 din
Sokić za Marinu: 100 din
Pivo za mene: 800 din
Zorane, vertikale su 1 metar, a ukupna visina od dna je 1,25metara. Ali moj čamac je drugačiji i koristim ga drugačije.
U svakom slučaju, tebi će trebati više cevi, više platna, a onda nisam siguran koliko je samogradnja finansijski isplativa.
Jedno je sigurno, u tim dimenzijama je ne možeš naći gotovu. Širina i dužina nisu problem, ali najviša tenda koju sam našao da prodaju je 140 cm.
Kapetan:
SALE SVAKA CAST !!!
izgleda kao fabricka ... ma izgleda bolje bre...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju