E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Zasto smo tu?

<< < (3/4) > >>

Labud 1258:
Kad bolje razmislim, blago nama !  :smile:

haklberisojer:
Ja se cesto suprotno pitam: Zasto radim? Zasto se vracam u grad?

Sloboda nije samo san - to je i tamo gde prestaje kopno...

STG:
Gusto brate...

poljo:
Ovo na slici je obiljezena linija tzv. Vodozahvata fabrike vode. Sirotinja pa se upotrebilo sto se imalo , tako i ta traka za obiljezavanje minskih polja. Nema na podrucju grada vise mina , bar tako kazu. Prema skromnim saznanjima samo su tri kom bila na cijeloj duzini savske obale i to je ocisceno poodavno.

zoki novus:

--- Citat: olimp  12, 03, 2010, 14:02:13 posle podne ---
--- Citat: zoke  11, 03, 2010, 22:33:02 posle podne ---znate kako kad podjes u sumu ponesi hljeba pastetu ces sigurno naci hi hi hi
salim se naravno ovdje sam ja stalno na vodi i nema minskih polj niti ih je bilo kraj vode bez obzira sto je hrvatska preko vode rjesavalo se to na drugaciji nacin u ratu a ne miniranjem obale. mad nije iskljuceno da se nenadje nesto jer su nesmotreni i bezobzirni ljudi da bi se otresli kojekakvih stvari iz rata bacali u vodu ili u sikare tako da bi to trebao uzeti u ruke iaktivirati a ne nikako kao minsko polje. Brcko je 100% bezbjedno sto se tice toga

--- Kraj citata ---

Mogu ti vjerovati na riječi, ali dok sam plovio tvojim područjem ovo sam snimio nekih 7-9 km uzvodno od Brčkog na desnoj obali Save. Žute trake koje vidiš na fotografiji su obilježja smjerova trase koja se razminirava. Kako je sada neznam, ali u ljeto 2007. godine bijaše ovako...

--- Kraj citata ---

a onaj pecaros preplivao sa druge obale?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju