E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Zasto smo tu?

(1/4) > >>

poljo:
Naslov bombastican, zar ne ? Kao da pitam sta je smisao zivota(ne monti pajeton pitanje) Imam vremena pa sam uspio da rascistim sa sobom jedno od vaznih pitanja u ovoj nasoj ljubavi : zasto mi treba plovilo.
Ja se nadam da za par mjeseci ili malo vise idem u neku vrstu penzije i odmora od svih gadosti koje sam vidjeo na ovom svjetu. Nadam se provoditi 90% vremena na vodi. Zasto ste Vi dali , ili namjeravate dati , plodove svoga rada i truda ? Da li zaista vriejdi toliki trud i odricanje?

deda:
Poljo,vredi!!!
Svaki dinar,svako nerviranje,svaku neprospavanu noc!
Ne postoji novac koji moze da plati svitanje na reci uz prvu jutarnju kafu!Cvrkut ptica,kupanje ribe i taj mir i taj prizor,jednostavno nema cenu!Kad reka "zategne" pa ko ogledalo izgleda,e to je nesto sto vredi!

Arsa:

--- Citat: deda  11, 03, 2010, 16:03:32 posle podne ---Poljo,vredi!!!
Ne postoji novac koji moze da plati svitanje na reci uz prvu jutarnju kafu!Cvrkut ptica,kupanje ribe i taj mir i taj prizor,jednostavno nema cenu!Kad reka "zategne" pa ko ogledalo izgleda,e to je nesto sto vredi!

--- Kraj citata ---

Potpisujem svaku reč. :good:

zorter:

--- Citat: Arsa  11, 03, 2010, 16:25:41 posle podne ---
--- Citat: deda  11, 03, 2010, 16:03:32 posle podne ---Poljo,vredi!!!

--- Kraj citata ---

Potpisujem svaku reč. :good:

--- Kraj citata ---

I ja. :good: :good: :good:

busa2:
I JA SE SLAZEM.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju