E, ovako treba... > Elektrika

Solarni paneli iz HR

<< < (11/13) > >>

Kapetan:
ja sam stavio 120w i mogu reci da rade super .. od kada sam ih stavio nisam dopunjavao akumulatore na struju ... znaci rade posao ...

jos je meni problem jedan neispravan akumulator koji ne mogu da nadjem ali i pored toga sve funkcionise

Kapetan:
zaboravio sam da javim da su paneli stigli , posto su hrvati podigli cenu automatski je podinuta i cena kod nas :(

cena  je 3 evra , ali naravno postoji forumski popust   :friends:

ako ima zainteresovanih neka se jave na PP, ostali su jos paneli od 20 , 40 i 120w ovi od 80 su vec svi prodati !

poljo:
Nevjerovatno. svi smo isti. Pronasao par musterija pa hajde da dignem odmah cijenu...

zoki novus:

--- Citat: poljo  09, 08, 2010, 23:18:13 posle podne ---Nevjerovatno. svi smo isti. Pronasao par musterija pa hajde da dignem odmah cijenu...

--- Kraj citata ---

interesantan nacin razmisljanja

poljo:
Mislis da je nesto drugo u pitanju? Evro jaca prema dolaru , cijena elemenata i energenata je ili ista ili za nijansu manja nego prije 2 mjeseca ... Ako veze cijenu za evro gdje je razlog poskupljenju . Nema inflacije , zar ne ? OK, poskupljenje nekih 10-20 % ali 50% to , po mom misljenju prelazi granice dobrog ukusa.  Eto ti si Novuse covjek privatnik , mozel mali cas ekonomije  ,  za mene neukog , izandjalog vojnika, onako na brzaka. Mozda mi pomogne u buducem zivotu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju