E, ovako treba... > Elektrika

Solarni paneli iz HR

<< < (8/13) > >>

Kapetan:

--- Citat: fisherman  18, 03, 2010, 09:30:10 pre podne ---Da li se zna hoce li ta firma predstaviti svoje proizvode kod nas na sajmu nautike.
I mene bi zanimali paneli, i koliko bi mi bilo potrebno panela da bi mi radio lap top i frizider na splavu?
Samo te 2 stvari su mi najpotrebnije,zbog posla i hladnog vina :)

Veliki pozdrav

--- Kraj citata ---

radim na tome, izgleda da ce biti na sajmu a cena identicna kao i u cro !  samo malo strpljenja ....

Kapetan:
zavisno od frizidera i laptopa ...  ja bih isao na 4 x 40w pre nego na jedan od 120w ... inace cena je u skladu sa kolicinom wati

cena = W * 2,1 evro + pdv

W-watti :)

Kapetan:
simpatican cica, olimpov komsija reko da se slikamo da vidi olimp komsiju  :smile:

gigo bezi sa tim panelom skroz desno van te krosnje da ne pravi senku i stavi ga na vrh krova da ima sunca sve vreme ...

Darkobp:
Nikog nisam mislio da zeznem niti mi je to bila namera jer vidim da se pojavilo razočarenje oko krajnje cene zato sto se moralo platiti naša carina i naš pdv :nono:

Mene transportni troskovi nisu kostali a carinu i pdv kod nas naravno da nije placena vec je usla na crno i mene je taj panel izašao 2,5evr po 1W a da nisam ni povrat hr.pdv trazio
Zato sam i napomenuo da se treba raspitati oko dadzbina na granici ako ulazi regularno!!!

Al eto i kap ima izgleda neko rešenje da ce po tim cenama biti uskoro tih panela i kod nas Srbiji :good:

Kapetan:

--- Citat: Darkobp  18, 03, 2010, 19:09:04 posle podne ---Nikog nisam mislio da zeznem niti mi je to bila namera jer vidim da se pojavilo razočarenje oko krajnje cene zato sto se moralo platiti naša carina i naš pdv :nono:

Mene transportni troskovi nisu kostali a carinu i pdv kod nas naravno da nije placena vec je usla na crno i mene je taj panel izašao 2,5evr po 1W a da nisam ni povrat hr.pdv trazio
Zato sam i napomenuo da se treba raspitati oko dadzbina na granici ako ulazi regularno!!!

Al eto i kap ima izgleda neko rešenje da ce po tim cenama biti uskoro tih panela i kod nas Srbiji :good:

--- Kraj citata ---

a niko nije rekao da si nekoga zeznuo .. vidi moze 2 evra ali mora da se trazi povrat pdv-a znaci dva puta ici u slatinu i da se prosvercuje...  ja sam gore napisao proceduru za sve redovno ...

ako sve bude ok cena za ljude sa sajta ce biti 2,1w plus pdv (isto kao u cro jer je kod njih pdv jaci) a za ostale ce biti cena recimo 2,3 ili 2,4 videcemo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju