Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Kako red nalaze da se i ja predstavim
eni blue:
Kapetane to znaci sam se snalazi, jer kad pogresis sam si i kriv a majstor je tu da radi po dogovoru i nikada ne moze biti kriv ako ne sprovede dogovoreno. U svakom slucaju ispada veliki rizik praviti plovilo. Da li je neko od nasih forumasa usao u to da od solidne jedilice koju preuredi napravi camac imamo li takvu informaciju kapetane.
Kapetan:
--- Citat: eni blue 16, 04, 2010, 14:41:15 posle podne ---Kapetane to znaci sam se snalazi, jer kad pogresis sam si i kriv a majstor je tu da radi po dogovoru i nikada ne moze biti kriv ako ne sprovede dogovoreno. U svakom slucaju ispada veliki rizik praviti plovilo. Da li je neko od nasih forumasa usao u to da od solidne jedilice koju preuredi napravi camac imamo li takvu informaciju kapetane.
--- Kraj citata ---
to znaci da je jedini pravi nacin da nabavis projekat od renomiranog projektanta i odneses nekom od ova dva majstora... znaci nikakvo izmisljanje projekta pa posle da bude e dobro je e nije, brzina je subjektivna i ono sto nekome "super klizi" drugome "valja talase" ... ujedno ako si video model nekoga proizvodjaca i svidja ti se konfor i kako se ponasa na vodi onda ne moras projekat nego mu kazes da radi isti takav ...
znaci ako hoces da imas poznatu karakteristiku onda moras da uzmes projekat i da radis po njemu ... mi smo recimo pre par dana pazarili neki projekat i cekamo da stigne i unapred znamo kako ce se ponasati ... projekti su od 50 evra do 5000 evra zavisno od koga kupujes i sta zelis
nadam se da si me razumeo :)
sto se tice konverzija jedrilice tu nema nekih velikih tajni one idu bez problema i mozes odmah znati kako ce se ponasati i koje brzine sa kojim motorom ce postizati ... pogledaj temu savska ajkula na primer...
zeleni:
Brodic je dobio ime ;Flounder :),Jos uvek nije ispisano na njemu,ali otprilike ovako ce izgledati.Za one koji ne znaju Flounder je ribica iz crtaca Mala sirena.
Bucho:
Ako pored imena uradis i slicicu ima da bude prva liga. Neka je sa srecom krstenje i da se nauzivas na njemu do mile volje. Brod je moja mera samo da me klepe neke pare... :drinks:
zorter:
Ja bi to ovako.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju