Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Kako red nalaze da se i ja predstavim
zeleni:
Posavetuj se sa jos nekim pa odluci,moja preporuka je Dragan Smederevo.Ako se odlucis za njega mozemo zajedno otici do tamo,samo mi javis dan ranije da se organizujem.Nisi mi rekao sta bi pravio,oblik,dimenzije,kabina?
eni blue:
hvala ti puno drzim te za rec oko pomoci za smederevo, moja zelja je kabinas od 7 do 8 metara i sirina do 2 metra u patosu, i korito blago v. Hvala jos jednom oko istog majstoa imamo isto misljenje
Kapetan:
eni blue imas kacintatu ovde na forumu a imas i dragana to ti je ono sto se kaze entry line po cenama , posle toga imas djenu koji je duplo jaci sa cenom a psole ide Vasic koji je 5to duplo jaci sa cenom ....
ja sam u jednom momentu hteo da radim kod dragana iz smedereva ali posle jedne njegove recenice se nisam usudio , sada vidim da je dosta promenio pa vredi razmotriti ponovo ... obidji par majstora vidi radove i znaces ko ti najvise odgovara...
kad bih sada pravio camac kacintata i dragan bi mi bili prvi na listi
evo pogledaj diskusije
Kacintata
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=551.0
Dragan
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=2406.0
eni blue:
Kapetane bio sam kod Zokija pre 2 meseca i razgovarao sa njime, smatram da je cool dasa i da je vredan majstor i od tada pratim sta radi i mislim da je brzo napredovao. Kako doci do nekog idejnog resenja, ili pocetne ideje za liniju camca ko to od njih dvojice moze bolje da odradi.
Kapetan:
--- Citat: eni blue 15, 04, 2010, 16:46:15 posle podne ---Kapetane bio sam kod Zokija pre 2 meseca i razgovarao sa njime, smatram da je cool dasa i da je vredan majstor i od tada pratim sta radi i mislim da je brzo napredovao. Kako doci do nekog idejnog resenja, ili pocetne ideje za liniju camca ko to od njih dvojice moze bolje da odradi.
--- Kraj citata ---
jes da mi je zoki drug a dragana znam povrsno , unapred se izvinjavam obojici , al nijedan ne moze da garantuje to sto ti treba, par nas vec duze vreme se zeza sa softwerima koji to rade i experimentisemo ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju