E, ovako treba... > Plovila
samogradnja
broker975fx:
Ovo verovatno ima oblik pasare i verovatno ima kobilicu celom duzinom - ovo ti neće luokati po talasima jer korito razgrđe vodu sa leve i desne strane
destekoplus:
Nasao sam snimke na YouTube kao grom, mnogo dobra u manevru, evo ga link pa pogledajte. Ko trazi mir i da provede par dana na camcu sasvuim dobro plovilo . Nasao sam i brzine plovidbe sa nekim motorom za koji nisu dali podatke idu i preko 18 kt, znaci da ni Visegrad vise nije predaleko da se provoza i popije kafa. Malo pecas malo voznja i eto Visegrada. Na smederevcu sa Suzukijem 15 konja mogao sam u normalnoj voznji od 10 do 11 km za sat ,bez kabine bez veceg tereta. Ako forsiram sto nije zdravo oko 15 km na sat, sto su opet lepe brzine na vodi za taj tip plovila. A sa ovom azdahom pretpostavljam da je razlika u svemu kao nebo i zemlja. Nisam razumeo Pulju , dali je on napravio ovu ladju ili mu je to projekat za buducnost?Ako je napravio, da se ode da se pokupe njegova iskustva i vidi uzivo, ako nije da se kroji materijal i pocinje korito. sail
Zoran:
Sumnjam ja da ti to nisi proucio u crevca.Nego se plasis da uletis u projekat.Imam
utisak da bi najradje kupio gotovo,ali ti cena ne odgovara.Koliko vec davis sa tim projek-
tom,da si ga odneo Iki i ugovorio cenu,odavno bi se ti vozio.Ovako ostaje ti da mastas.
destekoplus:
Mislis? Hoces referentnu listu sta sam do sada napravio plovnih objekata ? Ali ne i pravih camaca , nemam iskustva sa koritima koja nisu ravnog tabana.Pravim ladju bre za mene da pobgnem iz ove kolotecine. A znam sta moze sve da se iskomplikuje. Najskuple plovilo u mojoj reziji je 38000 e. A mogu ti dostavim spisak mojih plovila trenutno a ne trgujem sa tim. Na cemu ti plovis?
zoki novus:
Ma ne kaze Zoran tebi nego Polju sta si zapenio ha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju