Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Uvoz polovnog plovila...
captjerry:
--- Citat: Kapetan 23, 06, 2009, 23:51:35 posle podne ---moram pogledam to al valjalo bi znati prvo sa jedrima pa tek onda preko okeana :)
--- Kraj citata ---
to nije problem...samo kazi kad budes hteo da pocnes...
hallamiti:
ajd da napisem i u ovoj temi, u ostalom i gde treba da stoji. Zvao sam speditera i rece mi covek da je carina 11% +18%pdv ali minimalni racun koji nasi na carini prihvataju je 1800eura. Ispod NE MOZE. Ako je mene slagao on lazem i ja vas. Pozdrav svima
Radojković:
--- Citat: shomi 24, 06, 2009, 00:05:30 pre podne ---Bacim search na ONOM forumu i iz cuga naletim na:
(covek pita kako bi bilo da neko stavi neki film o ovom zanimljivom putovanju na youtube ili vec tako nesto, a popije "odgovor")
Redakcija i autori emisije i portala NA VODI su vlasnici autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, foto, video i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi. Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi bilo koji deo portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava redakcije i autora NA VODI. U slučaju povrede autorskih prava, redakcija NA VODI u skladu sa zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.
Aaaaah, kakva ekipaaaaa!
Ups! Ja sam sad neovlasceno i u svrhe blabla, i mozda me tuze?
Ma nek me povuku za...
GRRRRRRRR...
--- Kraj citata ---
ne kaze se tako nego mogu da mi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju