E, ovako treba... > Johnson & Evinrude
Johnson 40ks VOJNI
hallamiti:
SABIRNO PRODAJNI CENTAR
Oslobodjenja br.30 u Rakovici/Knezevcu okretnica tramvaja br.3, sada je to bus 3a i takodje okretnica busa br.37.produzis malo napred(100m)i tu ti je ulaz u kasarnu Knezevac.radno vreme je radnim danom sem petka od 07.30-14.00
power70:
Hvala!!
Brza i efikasna informacija! :good:
colonelo:
--- Citat: hallamiti 28, 10, 2009, 23:04:23 posle podne ---SABIRNO PRODAJNI CENTAR
Oslobodjenja br.30 u Rakovici/Knezevcu okretnica tramvaja br.3, sada je to bus 3a i takodje okretnica busa br.37.produzis malo napred(100m)i tu ti je ulaz u kasarnu Knezevac.radno vreme je radnim danom sem petka od 07.30-14.00
--- Kraj citata ---
Bio danas na otpadu. Jedino sto su promenili radno vreme tako da sada rade i petkom, inace drugo bas nista nema. Neki stari opasaci, torbice, termosi za hranu od 30 litara, gumene mesine za vodu od 30 i 100 litara, cevi za satore, ostaci od padobranskog platna, dva Johnson motora koja sam prepoznao samo po natpisu( i to cirilicom) potpuno rastureni i stare pisace masine Olimpija. Ima i dve poljske kuhinje na vucu. Jako lose.
kris123:
Ja sam imao Johnson 40 i mogu reci da sam bio izuzetno zadovoljan sa njim.Jedina mana mu je bila sto nije za moj camac i sto je trosio malo vise.Ali nema kvarova nema nicega,sipas gorivo ,ulje i vozis!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju