E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaća proizvodnja--Kalmar nautika , Titel
Kapetan:
--- Citat: Vlada 69 04, 11, 2010, 11:05:10 pre podne ---Pa jbt da li treba komentar na to da covek tek posle tri godine spusta onakav brod u vodu????
--- Kraj citata ---
i meni je to palo u oci , ali uvek se postavlja pitanje ko je zakasnio, majstor sa radovima ili kupac sa parama...
Vlada 69:
--- Citat: Kapetan 04, 11, 2010, 11:08:58 pre podne ---
--- Citat: Vlada 69 04, 11, 2010, 11:05:10 pre podne ---Pa jbt da li treba komentar na to da covek tek posle tri godine spusta onakav brod u vodu????
--- Kraj citata ---
i meni je to palo u oci , ali uvek se postavlja pitanje ko je zakasnio, majstor sa radovima ili kupac sa parama...
--- Kraj citata ---
Ja sam shvatio ovako:
Covek je imao gotov brod (za u vodu) tri godine,i tek sada ga bacio u vodu.Nema sta pravi ljubitelj nautike.Jbg,sirim temu bez veze ali ne mogu da razume te koji mogu da iskesiraju toliku lovu i onda ih to i bas ne interesuje toliko ???
Kapetan:
ima takvih koliko hoces ... dodji do bilo koje marine i videces camce na suvom koji nisu videli vodu dobar niz godina...
kod mene na marini stoji jedan vec tri godine u vodi .. 750 konja gliser niko ga ne obilazi ...
odisej daj info za cene , i za rokove ... d ali je problem u majstoru (sto se rokova tice) ili u kupcu
fisherman:
au kakav brodic ....
moze neka bliza informacija o ovom???
bugi:
Ovaj sto nije bio u vodi tri godine je kod mene na marini.
Zagledao ga ja vise puta i nemam komentara...ekstra uradjeno korito
Od enterijera sam video samo terasu koja je od cistog drveta...mahagoni...ogromna i prelepa.
Mogu zamisliti sta je tek unutra...
I sam vlasnik tvrdi da mu je brod radio najbolji majstor na ovim prostorima a sad znam i o kom je rec
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju