E, ovako treba... > Elektrika

Solarni paneli

<< < (18/161) > >>

Pera GARMIN:

--- Citat ---ma nikad mi nece biti jasno zasto nema neki uredjaj za 6 lampica 2 zelen dve zute i dve crvene i oma znas koliko je sati ...
--- Kraj citata ---

Kap,
punjenje, pražnjenje i kapacitet akumulatora nisu uopšte direktno merljive veličine da bi mogao tako jednostavno da ih predstaviš...

Kapetan:
pero apsolutno se slazem ali nemoj mi reci da nemogu da dizajniraju cip koji ce da ispita akuumulator za 10 minuta vidi sta treba i da ukljuci jednu od 6 lampica... 

eno ga onaj uredjaj u battery centru sto meri ispravnost akumulatora moze da se koristi i za to , kosta NOV oko 300 evra , pa daj jel moguce da ne moze samo status punjenja da bude jeftiniji , nije to neka zeznuta matematika...

pogledaj mini kotu (valjda se tako pise) kosta 150 evra ima el motor elisu sve sto treba i taj uredjaj ...

evo sto ovo nema za malo vece akumualtore ... vidi lampice a cena 19 usd na najskupljem mestu

Zole:
kontrolera nema više,za sad

marke:
Sta si hteo da kazes sa "za malo vece akumulatore" Napon je napon za mali ili veliki trebalo bi da je univerzalni instrument?

Kapetan:

--- Citat: marke  29, 11, 2011, 20:21:20 posle podne ---Sta si hteo da kazes sa "za malo vece akumulatore" Napon je napon za mali ili veliki trebalo bi da je univerzalni instrument?

--- Kraj citata ---

marke u pravu si ali pogledaj ono ispod napona 0, 1.3 , 2.3 i full , nisam siguran da mogu da znaju koliko amper casova ima koji akumualtor i slicno
....

mada ako je uredjaj setovan da pali lampice prema naponu to je idiotizam to mogu i sam da napravim

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju