E, ovako treba... > Elektrika
Solarni paneli
Sale Rea:
Ja sam imao problem sa tim viktronovim kontrolerom punjenja. Grejao se dosta i nakon nepuna dva meseca zapalio. Kupio u tehnonutici, nije divče. Servis nije priznao reklamaciju. Prebacuju na majstora da nije dobar spoj a majstor mi je proveren. Ne sporim , odlična stvar, ali mene je frka da ponovno uzmem.
Послато са SM-N980F помоћу Тапатока
broker975fx:
Ovo da si slikao i poslao Victronu direktno bilo bi zanimljivo sta bi rekli, ne znam sta bi moglo da bude greska pri spajanju a da je jedno vreme radilo??
STG:
--- Citat: Sale Rea 03, 09, 2021, 14:45:45 posle podne ---Ja sam imao problem sa tim viktronovim kontrolerom punjenja. Grejao se dosta i nakon nepuna dva meseca zapalio. Kupio u tehnonutici, nije divče. Servis nije priznao reklamaciju. Prebacuju na majstora da nije dobar spoj a majstor mi je proveren. Ne sporim , odlična stvar, ali mene je frka da ponovno uzmem.
Послато са SM-N980F помоћу Тапатока
--- Kraj citata ---
Cuda se desavaju....
broker975fx:
A sta ti je bilo tom pv terminalu? Ocigledno je tu nastao problem barem tako deluje
broker975fx:
9.2.2. Reverse PV polarity
In case of reverse PV voltage, the solar charger will not indicate an error. The only way to tell is by the following signs:
The controller is not charging the batteries.
The controller is getting hot.
The PV voltage is very low or zero Volt.
If this is the case check for reverse polarity by ensuring that the positive PV cable is connected to the positive PV terminal, and the negative cable is connected to the negative terminal.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju