E, ovako treba... > Elektrika

Solarni paneli

<< < (146/161) > >>

Drivee:
Greje se svaki, bitno je da ga odvojis od zida malo, 5cm bar, nemoj skroz da ti bude prilepljen za pod ili zid.

neptun:

--- Citat: Drivee  02, 09, 2021, 12:16:04 posle podne ---Greje se svaki, bitno je da ga odvojis od zida malo, 5cm bar, nemoj skroz da ti bude prilepljen za pod ili zid.

--- Kraj citata ---
nisam znao da se greju tako..
nije na zidu. vec na metalnoj ploci gde je i ostala el oprema.

vepar:
Moj victron 15A istina naslonjen na metal komor koji mu radi kao hladnjak se ne greje ni malo. Imam ampermetar ka akumulatorima pa cesto pratim punjenje. Leti je to obicno oko 10A ujutru pa polako padne na 1-2A. Ovih dana sam prvi put video punih 15A. Puni 2 obicna aolovnokiselinska akumulatora po 95AH a punekad mu cyrix doda i jos jedan od 105Ah koji je skoro uvek pun... Frizider je plinski pa vuce 0 A 🤣😂😂😂

neptun:

--- Citat: vepar  02, 09, 2021, 17:32:26 posle podne ---Moj victron 15A istina naslonjen na metal komor koji mu radi kao hladnjak se ne greje ni malo. Imam ampermetar ka akumulatorima pa cesto pratim punjenje. Leti je to obicno oko 10A ujutru pa polako padne na 1-2A. Ovih dana sam prvi put video punih 15A. Puni 2 obicna aolovnokiselinska akumulatora po 95AH a punekad mu cyrix doda i jos jedan od 105Ah koji je skoro uvek pun... Frizider je plinski pa vuce 0 A 🤣😂😂😂

--- Kraj citata ---
sad cu da vidim da kupim takav kontrolor.
sigurno je dobar.

broker975fx:
Ne da je dobar nego je brutalan. Uzmes jos eventualno i mali dodatk koji ukljucis u kontroler i onda preko aplikacije i bt  imas 501 podatak koji mozes da citas, pregledas istoriju, podesavas u sitna crevca.

Inace od kada sam ga stavio evu trecu godinu nemam nikakav problem.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju