E, ovako treba... > Elektrika
Solarni paneli
nauticant:
Par pitanja za Kapetana, Novusa i dr. koji imaju vise iskustva sa solarnim panelima na ladjama.
Da li solarno napajanje akumulatora i napajanje sa vanbrodskog motra (alternatora) mogu biti u konfliktu. Tj. da li pre ukljucivanja motora treba prekinuti solarno napajane?
I jos jedno pitanjce, da li je neophodan kontroler za solarni panel 20W ili panel moze direktno da se spoji na aumulator?
ps. izgleda da mi je crkao kontroler, a od pre dan-dva ne vidim da mi radi indikator punjenja sa vanbrodskog motora - a sve mi je bilo spojeno istovremeno, nisam prekidao solarno napajanje za vreme rada motora
deda:
@ I jos jedno pitanjce, da li je neophodan kontroler za solarni panel 20W ili panel moze direktno da se spoji na aumulator?
Kontroler je obavezan , sigurnije je!!
Kapetan:
--- Citat: nauticant 24, 06, 2011, 22:42:41 posle podne ---Da li solarno napajanje akumulatora i napajanje sa vanbrodskog motra (alternatora) mogu biti u konfliktu. Tj. da li pre ukljucivanja motora treba prekinuti solarno napajane?
--- Kraj citata ---
ne ako lepo povezes, ajde tu bi mogao neko ko se razume u struju da doda iskustva ... postoje dva nacina ili preko dioda spojiti i solar i motor na kontroler ili solar na kontroler a motor na akumulator
--- Citat: nauticant 24, 06, 2011, 22:42:41 posle podne ---I jos jedno pitanjce, da li je neophodan kontroler za solarni panel 20W ili panel moze direktno da se spoji na aumulator?
--- Kraj citata ---
kontroler je uvek neophodan... postoji realna sansa da ce solar koji daje izmedju 19 i 20 v da prepuni akumulator u odredjenom vremenu... i samim time sprzi akumulator ...
--- Citat: nauticant 24, 06, 2011, 22:42:41 posle podne ---ps. izgleda da mi je crkao kontroler, a od pre dan-dva ne vidim da mi radi indikator punjenja sa vanbrodskog motora - a sve mi je bilo spojeno istovremeno, nisam prekidao solarno napajanje za vreme rada motora
--- Kraj citata ---
matematika.... kontroler (ove koje smo mi imali ) je predvidjen na 10 ampera ... ako ti ploca daje 7 ampera a motor 5 ampera ... presisao si kontroler za nekih 2 ampera sto ne mora da znaci da ce da sprzi konroler ali nije bas preporucljivo ... mada ako imas 20 watti plocu ona je oko 1-2 ampera ako se ne varam i recimo da motor daje 5 ampera to je max 7 ampera sto ne bi trebalo da pravi problem ...
nauticant:
Hvala na odgovorima. Kod mene bi onda matematika bila sledeca:
20W ploca daje 1,17 A
motor, deklarisano 6 A al verovatno je to max
kontroler 6 A
To bi znaci bilo negde malo iznad granice. Sada sam za privremeno stavio solarni panel direktno na akumulator dok ne ustanovim sta je sa kontrolerom. Sta bi bilo ako ukljucim motor i alternator paralelno puni sa panelom? Ili mozda za svaki slucaj da stavim neki prekidac na + izmedju panela i akumulatora dok ne resim kontroler?
nauticant:
....ga, i dalje nista ne razumem.
Danas kada sam montirao kontroler, upalila se na njemu zuta led dioda (prema uputstvu: Visok nivo napunjenosti >14,4V, uključeni potrošači i isključeno punjenje). Nije se palila zelena koja oznacava: "Normalan napon akumulatora 10,5V – 14,4V, uključeni potrošači i uključeno punjenje". Posle nekog vremena zuta led dioda se ugasila i nista vise nije svetlelo na kontroleru
Pre montaze kontrolera probao sam punjenje alternatorom vanbrodskog motora - indikator je pokazivao da puni a ranije dok je bio kontroler montiran indikator je bio ugasen kao da se ne puni. Pipnem jezikom dovod sa panela, pecka i to dobro
Da li je moguce da je problem u akumulatoru starom oko 5 god, pa da on daje signale laznjake?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju