E, ovako treba... > Motori i oprema
Magnezijumska anoda
marke:
Nisam nabavio nadam se da im QvinMeri neke na lageru, bese domace su jeftinije samo da li ih ima?
Qvin Meri trebace nam nekoliko komada imate li ih?
Kapetan:
--- Citat: marke 13, 04, 2009, 13:06:25 posle podne ---Qvin Meri trebace nam nekoliko komada imate li ih?
--- Kraj citata ---
evo i ja se javljam
namcor:
ja sam anode prodavao uz grejače za bojler nisam ih naručivao jedno 2 meseca trebao bi ovih dana da ih naručujem sutra ću zvati dobavljača paću znati cenu i kada ćemi isporučiti
Ljuba:
--- Citat: Kapetan 12, 04, 2009, 18:25:35 posle podne ---mossi sada jurim za motor posto vidim da su mi ove polupotrosene... inace anode za camac varis direktno na lim camca da budu u "kontaktu" i rade na principu galvanskih struja
--- Kraj citata ---
Kep, a kako to ide sa tim magnezijumskim anodama? Taban je 1m a duzina 5.5m, koje sad tu anode za čamac idu i da li se to vari elektro aparatom, pun var ili na pec?
Kapetan:
--- Citat: Ljuba 15, 04, 2009, 18:40:23 posle podne ---Kep, a kako to ide sa tim magnezijumskim anodama? Taban je 1m a duzina 5.5m, koje sad tu anode za čamac idu i da li se to vari elektro aparatom, pun var ili na pec?
--- Kraj citata ---
navaris drzac za camac na njih kroz sraf ili malo zavaris da budu u kontaktu .. i sve to da ti stoji 5-10 cm ispod vode .. naravno jedan levo jedna desno...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju