Nautika opšta... > EKOLOGIJA
Kormorani
Arsa:
Marke pitao. Sta ih u prirodi tamani (osim lovaca)???
--- Citat: odisej 05, 03, 2010, 15:19:45 posle podne ---ribolovci :diablo:
--- Kraj citata ---
Često se dešava da u jurnjavi pod vodom kormorani završe u mrežama alasa ili krivolovaca i tu se udave.
Jedan moj, na žalost pokojni prijatelj i alas iz Prahova Sela je toliko često vadio kormorane iz mreže da je rešio da ih očisti, pripremi i izdimi. Voleo je taj moj prijatelj i malo da popije pa je nameravao da mu meso kormorana bude podloga za cirkanje.
Znam da je prvu turu pojeo ali nikada nije napravio drugu turu. Da budem jasan, umro je dve godine nakon isprobavanja dimljenih kormorana. :taunt:
bugi:
Pre mesec dana sam gledao kako organizovano love ribu...to je zlo
A sto se pojavila gomila nekih malih...neverovatni su
Dal je to podmladak ili neka druga vrsta nemam pojma ali mnogo ih je bre
Zoran Marinković:
:nono:
Lično mislim da svi kormorani ovoga sveta nemaju toliko negativnog uticaja uopšte na riblji fond
koliko ima ljudska (bolje reći neljudska) nebriga i bahatost, počev od trovanja do mreža.... :diablo: :diablo:
deda:
--- Citat: Zoran Marinković 03, 12, 2010, 22:51:51 posle podne --- :nono:
Lično mislim da svi kormorani ovoga sveta nemaju toliko negativnog uticaja uopšte na riblji fond
koliko ima ljudska (bolje reći neljudska) nebriga i bahatost, počev od trovanja do mreža.... :diablo: :diablo:
--- Kraj citata ---
Posast su kormorani i to prevelika!Jedino su kod nas pod zastitom i ne smeju da se ubijaju!!
zoki novus:
covek je za kormorana sitna riba pljucavica :)
sve to treba pobiti par komada na kalimegdan i gotovo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju