Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
88. Kanal
Pera GARMIN:
--- Citat ---trazio sam tv antenu i nisam nasao
--- Kraj citata ---
Zoki, stigao nam je Glomex na lager.
Sutra šaljem cene na forum. VHF, TV i SAT nautičke antene. Cena? hm... "sitnica" :)
Kapetan:
salji salji :)
SALE NB:
Midland Atlantic 1 bi trebalo da ima sve nautičke kanale, američke, kanadske i internacionalne. Znači i 88-icu.
Treba znati i to da je ovo najverovatnije stari model. Na Midlandovom sajtu ga nema. Postoji model Nautico 1, koji je veoma sličan.
http://www.midlandradio.com/comersus/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=3117
espresso:
--- Citat: mushu 15, 04, 2009, 11:49:10 pre podne ---Espresso, Zorter. razgledao sa malo podrobnije Midland Atlantic 1 i on ima abterije AA koje se pune a mogu i alkalne za nuzdu. Radi na 5w a moze i na 1w stadljiviji rezim. Ono sto me interesuje da se moze isprogramirati za kanale koje se koriste na Savi i cuveni 88.kanal za sada ovo mi odlicno privremeno resenje.
--- Kraj citata ---
radice svi pa i cuveni 88. kanal. to su internacionalne VHF marine frekvencije. ja sam definitivno resio da uzmem jednu.
BATALI KENWOOD OD BUGARCETA.
@Kapetan
???U OVOJ TEMI FALI GOMILA PORUKA????
broker975fx:
Uzeh pre mesec dana Midland Atlantic 1 i od kuće, u okolini Bajlonove pijace najdalje mi se čini da sam čuo brod sa 1162 km i 1174 km na 16 kanalu. Inače ima 88 ali nikad nikog tu nisam čuo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju