Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

88. Kanal

<< < (5/12) > >>

broker975fx:
Nisam probao ali je to i meni palo na pamet, verovatno može da se nešto nabuži skidanjem postojeće antene samo pitanje je onda da li bi ti važila garancija, mada stvarno nije skupa, probaću. Što se baterije tiče sa samo slušanjem samo jednom sam ih punio a ovo su manje od 1200 recimo mili ampera (valjda je to jedinica) a ima i jačih. Mislim da bateriju znatno troši kada pričaš a ja nisam imao skim :suicide:

espresso:
neces mnogo dobiti budzenjem antene a sje...es garanciju. sa brodskom stap antenom imaces malo bolji prijem i nesto kvalitetniji signal u predaji. sto se tice povecanja dometa tu je presudna izlazna snaga uredjaja u predaji a ona je kod rucnih VHF uredjaja max 5W. potrosnja baterija se povecava kod predaje.

espresso:
danas sam na 88. kanalu od 12h do 17h zvao ko besan. niko da se javi...

Kapetan:

--- Citat: espresso  03, 05, 2009, 18:35:39 posle podne ---danas sam na 88. kanalu od 12h do 17h zvao ko besan. niko da se javi...

--- Kraj citata ---

od 15 do 19 sam bio na vodi ukljucen 88 kanal nista se nije culo .... to jest culi su se razni al tebe ne cuh :(

broker975fx:

--- Citat: espresso  03, 05, 2009, 18:35:39 posle podne ---danas sam na 88. kanalu od 12h do 17h zvao ko besan. niko da se javi...

--- Kraj citata ---

E jbg. ja zaboravio danas da je uključim :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju