E, ovako treba... > Brodski motori

Osovinski Vod - Pozicija Elise

<< < (7/17) > >>

BataVoja:

--- Citat: broker975fx  16, 03, 2017, 18:12:36 posle podne ---Letos sam upoznao lika koji ga je ugradio, e sada kada sam ga pitao za utiske rekao mi je da ih nema posto nije nista zakacio, tj nikad nista za 5-6 godina nije zafasovao. Mislim da mu je majstor Zeka nabavljao ili ugradjivao. Ja sam na starom brodicu hteo to da namestim ali sam odustao kada smo provali sta je bio problem u vezi osovine i elise.

--- Kraj citata ---

Pa to je nepisano pravilo, kad covek ima ugradjen rezac nista ne zakaci, a kad ga nemas mozda se bas desi. Hvala na informaciji u svakom slucaju.

kole:
Možda je i zakačio, ali je sekač odradio posao.

broker975fx:
Mislim da ga Misa na Linsenu ima, mozda se javi sa utiscima - on se barem zavlaci svuda

oblak:
Ja sam sad vadio mog Narvala i nista nisam imao na osovini a svasta sam kacio. Nemam rezac i ne znam dal je i on srecno resenje. Samo da se sam covek unakazi kad krene rukom da cisti.

zankiki:
Ja već godinama unazad plovim dosta kilometara, špartao sam i kanalima, i kroz travu, i još mi se nikad ništa nije namotalo oko elise...

Da li si imao problema do sada ili to stavljaš iz predostrožnosti? Poenta moje priče je da ti možda i ne treba, a i tom sekaču sam čuo oprečna mišljenja....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju