Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Zemun-Djerdap 1-Zemun 2008

<< < (2/3) > >>

mossi:
Svaka čast! Koliko ste prišli samoj brani?
 :drinks:

Kapetan:

--- Citat: mossi  24, 02, 2010, 10:05:57 pre podne ---Svaka čast! Koliko ste prišli samoj brani?

--- Kraj citata ---

a bre ne ujeda brana  :lol:

odlican putopis , da li je bilo problema nekih u toku plovidbe ?
daj malo opisa o kosavi kako ste prosli jel ulazila voda u camac?

mossi:
Ma znam da ne ujeda, ali mi smo izgledali kao neki teroristi sa onom vojnom tendom, pa rekoh da ne prilazimo previše da ne šalju vojsku ili policiju na nas!   :lol: :lol: :lol: A radio stanicu nismo imali..  :nono:

Kapetan:
od policije videsmo jednog simpaticnog lika kome se futrola za pistolj raspada, i koji nas je onako bojazljivo zamolio da ne slikamo jer je zabranjeno....

znam da coveku sluzba zavisi od toga da li cemo ga poslusati , te sam odustao od price o satelitima, google earthu, predatim planovima neprijatelju i slicno... poslusali smo ga i sklonili foto aparate

Gorio:
Pa mogu reci da je kosava bas bila jaka,malo smo teziste prebacili pozadi i polako talas po talas.Prskala je malo preko pramca kad udari u talas ali nista strasno.Kad smo se vracali uhvatilo nas je nevreme malo pre srebrnog jezera i tu je bilo mnogo vode od kise i od severnog vetra jer je pravi ototalno nepravilne talase a velike.
Prisli smo brani na nekih stotinak metara,ali zato sledeci put prolazimo kroz nju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju