Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Zemun-Djerdap 1-Zemun 2008
mossi:
Svaka čast! Koliko ste prišli samoj brani?
:drinks:
Kapetan:
--- Citat: mossi 24, 02, 2010, 10:05:57 pre podne ---Svaka čast! Koliko ste prišli samoj brani?
--- Kraj citata ---
a bre ne ujeda brana :lol:
odlican putopis , da li je bilo problema nekih u toku plovidbe ?
daj malo opisa o kosavi kako ste prosli jel ulazila voda u camac?
mossi:
Ma znam da ne ujeda, ali mi smo izgledali kao neki teroristi sa onom vojnom tendom, pa rekoh da ne prilazimo previše da ne šalju vojsku ili policiju na nas! :lol: :lol: :lol: A radio stanicu nismo imali.. :nono:
Kapetan:
od policije videsmo jednog simpaticnog lika kome se futrola za pistolj raspada, i koji nas je onako bojazljivo zamolio da ne slikamo jer je zabranjeno....
znam da coveku sluzba zavisi od toga da li cemo ga poslusati , te sam odustao od price o satelitima, google earthu, predatim planovima neprijatelju i slicno... poslusali smo ga i sklonili foto aparate
Gorio:
Pa mogu reci da je kosava bas bila jaka,malo smo teziste prebacili pozadi i polako talas po talas.Prskala je malo preko pramca kad udari u talas ali nista strasno.Kad smo se vracali uhvatilo nas je nevreme malo pre srebrnog jezera i tu je bilo mnogo vode od kise i od severnog vetra jer je pravi ototalno nepravilne talase a velike.
Prisli smo brani na nekih stotinak metara,ali zato sledeci put prolazimo kroz nju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju