E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Koju zelenu farbu kupiti?
Darkobp:
Jos ti i jako zavisi i boja podloge koja je išla pre te zelene,moguće da je i zbog toga povukla na tamnije ako je bila neka tamnija nijansa ispod recimo ona zaštitna oksid crvena!!
Da bih dobio tu nijansu koja je u ton karti podloga mora biti ili bela ili svetlo svetlo siva :good:
broker975fx:
Ispod mora da ide epoxi osnovna a ona je crvena.
Gledam sada hempelove dvo komponetne boje i nisu puno skuplje od Zorke a pokrivna moc im je 13-15m2/L. Kod Zorke je podatak u Kg i iznosi 8 m2/Kg. - pa ti sada pudi pametan :suicide:
Ako ispadne ova nijansa kao kog Zorana ja sam zadovoljan
Darkobp:
U tom slučaju računaj da će ti sve boje iz ton karte biti za nijansu tamnije i problem rešen :good:
Da kad pogledaš pokrivnu moć pa plus jos različrte godine trajanja premaza i dobiješ dobiješ na kraju ono što si uvek i znao-Da to što je jeftinije na kraju uvek izađe skuplje!!!!
Zole:
predlažem ti da uzmeš Hempel, trenutno ne znam računicu ali pre pola godine nije bilo nešto značajno skuplje
od Zorke. Radio sam sa obe vrste i sa Hempelom mi je ispalo bolje, da li je to slučajno, ne verujem.
Jedini problem je bio kad sam poručivao boju izgleda da se nismo razumeli pa sam dobio svetliju (plavu).
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju