E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Koju zelenu farbu kupiti?
broker975fx:
Bliži se kraj zime i nastavak radova :dance: :suicide:
Hoću korito da ofarbam u zeleno a palubu ili u belo ili u neku toniranu varijantu vanile.
Za korito sam prvobitno mislio da koristim zelenu Zorkinu PU boju. Po ral karti to je boja pod brojem zelena opal 6026, slika je malo mutna ali se vidi koja je. Malo mi ipak deluje presvetlo pošto sam ja u glavi zamislio malo tamniju a i brod koji je bio ofarban ovom bojom je ispao tamnije pa mi sada nije jasno kako to. Kakva su iskustva sa zelenom bojom i imali neka preporuka za tamno zelenu nekog drugog proizođača a da cena nije baš :suicide:
zoki novus:
evo kako izgleda ta zelena na metalu
broker975fx:
Pa ovde kod tebe mi deluje bolje nego na karti, deluje dosta tamnije. Na karti kao da ima više bele u zelenoj. Ako ti je nekad korito bilo belo jel ti je sada malo toplije leti u kabini ili to nema veze?
BOKAC:
--- Citat: broker975fx 21, 02, 2010, 15:08:45 posle podne ---Pa ovde kod tebe mi deluje bolje nego na karti, deluje dosta tamnije.
--- Kraj citata ---
Uvek na ton karti deluje svetlije nego na velikoj povrsini. :)
zoki novus:
--- Citat: broker975fx 21, 02, 2010, 15:08:45 posle podne ---Pa ovde kod tebe mi deluje bolje nego na karti, deluje dosta tamnije. Na karti kao da ima više bele u zelenoj. Ako ti je nekad korito bilo belo jel ti je sada malo toplije leti u kabini ili to nema veze?
--- Kraj citata ---
nisam primetio nikakvu razliku u temperaturi kabine
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju