E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Milja ili kilometar ?

<< < (7/10) > >>

zorter:
Dule, koliko vidim u svim našim temama se dodje do pitanja "ko je starji, kokoška ili jaje" i tu je kraj. Nemamo sudiju da kaže ko je u pravu. :this:

zorter:
Ja na reci merim po utrošenom vremenu za koje predjem neki put i tako preračunavam, naravno u km/h, a more nemam, pa me zabole k....c, kako se tamo računa.

Inače, onaj ko je izmislio GPS, da je znao kakvu će polemiku izazvati, bacio bi projekat u WC šolju. :taunt:

Zoran:

Pošto smo mi zemlja sa metričkim sistemom mera,kod nas ne može da se koristi milja kao jedinica.
Tako da ne razumem tu raspravu.Kad se nadjemo u Engleskoj vozimo levom stranom,ajde
sad da pametnjikujemo pa vozimo i kod nas levom.

broker975fx:

--- Citat: zoran  17, 02, 2010, 23:03:16 posle podne ---   
Pošto smo mi zemlja sa metričkim sistemom mera,kod nas ne može da se koristi milja kao jedinica.
Tako da ne razumem tu raspravu.Kad se nadjemo u Engleskoj vozimo levom stranom,ajde

--- Kraj citata ---

A pa za to bi dobio barem 10 tačkica :lol:

zorter:

--- Citat: broker975fx  17, 02, 2010, 23:14:40 posle podne ---
--- Citat: zoran  17, 02, 2010, 23:03:16 posle podne ---   

--- Kraj citata ---

A pa za to bi dobio barem 10 tačkica :lol:

--- Kraj citata ---

Šta 10. Najmanje 30, i doživotna zabrana ponovnog polaganja vozačkog ispita. :yahoo: :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju