E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...

Elektro Motori na nasim plovilima

<< < (28/43) > >>

marke:
Opet ja o prilozenim spotovima za elektro motor "TORQEEDO CRUISE".
Proizvodjac navodi da je motor vrhunskih karakteristika i da nema boljeg na trzistu.
Znaci ovo je max sto se moze dobiti:

Treba 2x 200Ah GEL baterije (znaci ne obicne) da bi se dobilo sledece sa camcem od 2.6 tona.

(Motor CRUISER 2.0)

Brzina 9.26Km/h

Radi samo 2 sata dok ih ne isprazni i predje 18.52Km.

Ovo je prilicno jadno a potom pauza i punjenje.

Ne zaboravite da na camcu od 2.6 Tona vozite dva akumulatora od 200Ah da bi presli 18Km.

Sa jacim motorom (CRUISER 4.0)

Ide samo  3 Km/h brze a trebaju mu 4 akumulatora od 200Ah.

Sta reci - jad i tuga. 

Ako ste spremni da idete  malim camcem tegleci ovoliko teske akumulatore 5Km/h mozete preci zavidnih 81Km ali za 16sati voznje. Da ne spominjem da bi uzvodno na Dunavu stajao u mestu s tom brzinom.

marke:
Pa ako je tajna onda ne mozemo da dajemo podrsku i savete a ni kritike.
Puno srece u tajnom poduhvatu.

ladjaVlajko:

--- Citat: Dule  22, 03, 2010, 12:38:38 posle podne ---Bez ljutnje ali iz svega dosadasnjeg ja ni jedan koristan savet nisam dobio. Dobio sam samo neke teorije i proracune. Odokativne. Niko ovde nema prakticno iskustvo ni sa jednom vrstom tih motora. Zato sam se okrenuo strucnjacima  :) Za sada ce biti dovoljno samo to da me ne obeshrabrujete.  :superstition:

--- Kraj citata ---

Jedva čekam da vidim kako će se pokazati ti stručnjaci.
Dule, držimo ti fige ...
 :good:

deda:

--- Citat: Dule  22, 03, 2010, 12:38:38 posle podne ---Bez ljutnje ali iz svega dosadasnjeg ja ni jedan koristan savet nisam dobio. Dobio sam samo neke teorije i proracune. Odokativne. Niko ovde nema prakticno iskustvo ni sa jednom vrstom tih motora. Zato sam se okrenuo strucnjacima  :) Za sada ce biti dovoljno samo to da me ne obeshrabrujete.  :superstition:

--- Kraj citata ---
  A bre Dule!Sto si takav!?Daj jos malo da teoretisemo!Taman smo se razmahali a ti ode u ilegalu!Nije ti fazon! :dance:

fisherman:
Postovani Dule,
Ima i nas koji redovno citamo tvoje pisanje i napredak. Iskreno podrzavam te u potpunosti, ali bih voleo i vise da saznam o elektro motorima , iako se nisam ukljucivao u diskusiju jer neam pojma o tome, a necu da pricam o onome sto nisam upucen, ukoliko si u mogucnosti voleo bih da sa nama podelis te tajne, male tajne velikih majstora ... :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju