E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Tehnička voda na ladji

<< < (4/8) > >>

Kapetan:

--- Citat: rade  13, 02, 2010, 21:08:56 posle podne ---Kapetane gde ima da se kupi ta spravica

--- Kraj citata ---

ja sam uzeo u grosu dok su bili u Novom Sadu  a verovanto imas kod buse2 ili u Beomarine , zovi svo troje i vidi koje su cene i pritisci koje daje ne valja mnogo jak sa slavinu ili mnogo slab za tus ...
ja sam ovu jacu 500 litara na sat prikacio na 20 metara kabla i praznim pomocni sa njom...

Kapetan:
ako mislis na ovu brizgaljku za soferku imas u autoradnjama uzmi najeftiniju e mora sa audija :)
ili na nekom odpadu tu su jos jeftinije ... ako vuces vodu iz reke ... stavi na dno creva neko plastino sito velike povrsine i sve pokrij sa zenskom carapom ... radi ko sat ne zaglavljuje se...

zorter:
Ali moras prvo da ustima povuces vodu i tako svaki put. I ne sme motor da radi dugo jer se pregreje. Imao sam i ja to. Ali ovo je vec ozbiljnije resenje za trajniju upotrebu.

ljubac:

--- Citat: zorter  13, 02, 2010, 18:02:08 posle podne ---Umesto tlačne sklopke može da se za uključenje/isključenje pumpe koristi presostat od veš mašine.

--- Kraj citata ---

Teško da može presostat koliko ja znam da reaguje na mnogo mali pritisak .

zorter:
Da presostat reaguje na visinu vodenog stuba. On se koristi iza boce u posebnom rezervoaru/boci koja se probuši i na nju nakači presostat preko cevčice. Ta slika nije postavljena.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju