Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
kapetan
broker975fx:
--- Citat: HOGAR 11, 12, 2011, 22:16:10 posle podne ---Meni se licno mnogo svidjaju katamarani koje je postavio Pera Garmin,ali za veliku familiju,pa jos i goste, je kuca na katamaranu,moze da bude i lepa,zavisi od ukusa,a u komforu ne moze nista da se poredi sa njom.Ovakvi,kao Perin predlog su brza plovila,ali opet sa manjom snagom motora nego klasicna korita.Za reku mislim da je dobitna kombinacija ono sto sam predlozio,malopre.J... ga,zajebo sam se,priznajem javno,otislo mi je para na sadasnji camac vise nego da sam pravio katamaran kod Soleta,komplet full.A jos nisam gotov,jer sam na kraju sve novo pravio od golog celika :suicide:.Lepo meni rece Dule, onomad,pragmatican kako ga je Bog dao,da ce me, na kraju,kostati toliko da sam mogao da kupim dooobru plastiku tog gabarita,pa da odmah :beach: ,a ne :suicide:
--- Kraj citata ---
Ćuti nisi ni prvi i poslednji koji je istu stvar uradio - koliko si potrošio samo na šrafove, matice, šarke i ostale gluposti a gde su kablovi, pumpe, instrumenti i ostala oprema, gde su table špera, lajsne, patosi i slično. Korito mu stvarno dođe najjeftinije. I jedna stvar da je lakše praviti ispočetka nego prekrajati i prepravljati staro. Al jbg svi mi to čuli pa opet istu stvar radimo i radićemo. Ja sam isto najviše za ovu opciju što kaže Goranče - taj Stix ili nešto slično. Što se Hause boat ima ga jedan moj drugar sa 4 Jula (9*3,5) (zna ga ga Deda:)) sa 15ks oko 7-8 km/h po normalnom vodostaju (uz vodu).
Misha D:
Evo danasnjih tajnih snimaka plovila u izgradnji u pravom brodogradilistu, a nije u Smederevu. :pleasantry: A ovi rade i 5mm lim, a ne deru kao Vasic.
Kapetan:
miso gde je ovo ???
STG:
BG ;)
Kapetan:
zoke koliko se ja secam te ladje ona je nestabilna ?
posto on to ceni ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju