Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

kapetan

<< < (18/29) > >>

barbanesa:
E jadan je onaj sto ga kupi,ne zna Pecov sta je uzeo.. :suicide:
Da li da Nikoli cestitam ili Pecovu na hrabrosti??Ajd obojici nek je sa srecom..
Pecov kad se vidimo imas od mene smirelu... :drinks:

HOGAR:
Kap,gaz 20-30cm ,dva motora , po jedan na svakoj krmi daju neverovatne manovre,sto kazu dalmati,druga stvar je izmedju njih platforma za kupanje i pecanje.Ko sto vidis iz prilozenog,sirina plovka je 1m a duzina na vodenoj liniji oko 8-8,5m,ovo zbog brzine te podsecam,a 9,9 normalno teretne,sa njih dve moras uzvodno da plovis 13-14kmh,a potrosnja je smesna.Slike nemam,a nisam nista izmisljao,sve su to ameri vec napravili,ima ih na netu katamarans-houseboats,pa biras,pa tvoje izmene,ali ,poenta je u dobrim koritima-plovcima,obavezno V medijum

HOGAR:
I zaboravih,visina korita 1,2m  :drinks:

HOGAR:
Meni se licno mnogo svidjaju katamarani koje je postavio Pera Garmin,ali za veliku familiju,pa jos i goste, je kuca na katamaranu,moze da bude i lepa,zavisi od ukusa,a u komforu ne moze nista da se poredi sa njom.Ovakvi,kao Perin predlog su brza plovila,ali opet sa manjom snagom motora nego klasicna korita.Za reku mislim da je dobitna kombinacija ono sto sam predlozio,malopre.J... ga,zajebo sam se,priznajem javno,otislo mi je para na sadasnji camac vise nego da sam pravio katamaran kod Soleta,komplet full.A jos nisam gotov,jer sam na kraju sve novo pravio od golog celika  :suicide:.Lepo meni rece Dule, onomad,pragmatican kako ga je Bog dao,da ce me, na kraju,kostati toliko da sam mogao da kupim dooobru plastiku tog gabarita,pa da odmah  :beach:  ,a ne  :suicide:   

STG:

--- Citat: Kapetan  11, 12, 2011, 21:30:31 posle podne ---koji je gaz predvidjen ? ajd baci mi da vidim ako imas neke slike i sto ne moze jedan od recimo 40 50 konja 4 t ?

--- Kraj citata ---
Da li si,i koliko ozbiljan okolo cele price sa nekom novom ladjom?
Jos si poceo da razmisljas o samogradnji...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju