''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.'' - nepoznati pisac by skipper
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Koincidencija,sinoc bi film o Gevari,a ovaj vodeni ode u legendu,jesi ga prodao,cestitam,al,malo ti se steglo srce,priznaj :smile:
to su sve prednosti housebota, ali me jedino brine brzina kojom se krecu ... moze da se desi da idem na katamaran ... jos razmisljam ... cekam da stign neki zokijevi planovi da to malo pogledam kako i sta... ali najverovatnije house boat... al opet ko ce da gura uzvodno 4 metara sirine :(
koliko ljudi moze da primi ?trenutno malo gledam po ovom sajtu ima svasta i na dosta pitanja daju odgovor http://www.all-about-houseboats.com/houseboat-plans.html
Citat: HOGAR 11, 12, 2011, 11:49:11 pre podneKoincidencija,sinoc bi film o Gevari,a ovaj vodeni ode u legendu,jesi ga prodao,cestitam,al,malo ti se steglo srce,priznaj :smile: e dusmanine gori si od stakloresca.... on me juce 5 puta zvao da pita da li placem ..a da je lako nije , vrate se mnoga secanja, kad sam vikao napustaj brod i zamalo da skocim u govnaru, kad sam na srednjim vodama parkirao kao na trotoaru, kad sam banetovu zrnu nabo na topolu ko raznjic i mnog druge dogodovstine .... ili kad mi pripucase rumuni u klisuri a ja ne mogu da uzvratim vatru, il kad sam se usidro 100 metara od obale da spavam pa razvukao 100 metara konopac jer me bilo strah da sidro ne popusti, il kad sam sam jurio chea po Ramu resio da ide bez mene....eh ima toga...al zadnjih godinu dana ga gledam i srce mi se cepa sto ne mogu sa familojom da prespavam na njemu jer je mali, i reko ajd polako ... 6 meseci dok samskupio snage da dam oglas , pa od moment dok je kupac rekao prodje jos mesec i kusur...
100 metara sidrenog kanapa,parkiranje... :drinks: